Heim Péter nem tud róla, hogy szerepelne az Egyesült Államokból kitiltott magyarok listáján, és meglepetéssel vette tudomásul, hogy a kitiltási üggyel összefüggésben felmerült a neve. Ezt a Százavdég Gazdaságkutató volt vezérigazgatója az ATV Szabad szemmel című műsorában mondta péntek este. Heim telefonon válaszolt Mészáros Antónia kérdéseire.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Miért is nem hiszek ennek a pacáknak???
eugen4402
@papa.49: Az az érzésem, ha Antónia még egy kérdést feltesz, nemes egyszerűséggel azt válaszolja Heim: - hölgyem, én nem is létezem, csak egy hologrammal beszélget.
Toby
Hát persze, vajon miért nem Kovács XIII Géza esztergályos van kitiltva ?
Knapp75
Most lepődött meg? 2014 októberében azért lett gyanús, mert:
"úgy tudjuk, Washington elsősorban azoknak tiltotta meg a beutazást, akik korábban tagjai voltak annak a delegációnak, amely az amerikai érdekeltségbe tartozó, étolajakat, takarmánydarákat gyártó Bunge céggel tárgyalt. Információink szerint Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató elnöke is tagja volt a delegációnak, így ő lehet az egyik, akitől az USA megvonta a beutazási jogot. Igaz, Heim Péter közleményben tagadta, hogy őt is érintené a beutazási tilalom." (pestisracok.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.