Kétmillió-kétszáznyolcvanezer forintért kelt el drMáriás Matolcsy György unortodox dalokat énekel című festménye a Blitz Galéria árverésén.- Még hogy nem népszerű az unortodoxia! - kommentálta a sikeres licitet a Godot galéria facebook-oldala. A kissé ájtatos képet vágó Magyar Nemzeti Bank-elnököt a művész egy macskával együtt ábrázolta. DrMáriás előszeretettel fest meg politikusokat, közéleti szereplőket, és ezeket a képeket időnként még a politikusok is megveszik. Így például a piruettező Lázár Jánost ábrázoló képet, az államtitkára, L. Simon László vette meg közel félmillió forintért egy évvel ezelőtt és főnökének ajándékozta az értékes művet.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Aki megvette, megtehette. De az az érzésem, hogy vagy azért, hogy naponta egy jót röhögjön (mert az egészséges) vagy azért mert zöldségkereskedő aki utálja a citromot, ennek okából a szájában összegyűlt nyálat jótékony céllal valahova/valamire kiköpje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.