Ki a hülye? Ki az elmebeteg? Az, akit a politikai ellenfele annak nevez. És a nép ugrik a propagandára. Az a része legalábbis, amelyik az elmebetegséget szajkózónak rajongója. De van ettől vadabb is. Nemcsak politikai ellenfeleket idiótáznak a politikai oldalak. Közgazdászokat, egyetemi oktatókat, történelem kutatókat és egyéb értelmiségieket is. Neveket akarsz “hallani”? Bogár László például. Drábik János is egy elmebeteg bizonyos körök szerint. Szaniszló Ferencnek is pszichiátriai problémái vannak. De Orbánviktor is elmebeteg, és napról-napra romlik az állapota.

Forrás: felulnezet.pe.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A parlamenti viselkedési szokásokat a fütyisz kezdte ,,átalakítani,, 2002 után, mindjárt ugye a hazugovics aki 3.5 évig be se tette a lábát a parlamentbe, aztán a ,,kivonulásos játék,, ha nem tetszik amit mondtok kivonulunk, esetleg magába kéne mélyedni kicsit a fütyisznek, hogy ki, mit tett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@verum: ,,Jellem,, ilyet ne is tételezzél fel erről a pacákról!!!
verum
@micfild: - konkrétumot nem tudok. Csak azt tudom, hogy a betegség nem gúny tárgya.
Az ember jelleme, szándéka, cselekedete az, ami górcső alá vehető.
Rossz döntéseit, bátyámuram-féle általa teremtődött országot rossznak, bűnnek tartom, de ha beteg, azt nem írhatom a rovására és nem fogom szitokszóként használni.
Sok elmebeteget sértenék ezzel, akik nem tehetnek betegségükről. Nem lehet megbélyegezni embereket ilyen alapon.
verum
@papa.49: - mindenkinek van valamilyen jelleme, de szerencsére nem vagyunk egyformák. A magyar nyelv meg elég gazdag ahhoz, hogy árnyalni lehessen.
papa.49
@verum: Végül is igazad lehet neki az a jelleme, hogy NINCS JELLEME!!!
Egy jellemtelen hazug fráter!!!
Toby
@nusika: Az 50 milliárd a vajdasági szavazatvsárlási pénz !

Milyen csendben magulkra hagyták a felvidéki magyarokat, miután kiderült, hogy nekik Szlovákia is megfelel és nem igazán érdekli őket orbánc, ezért máshova nem tudja tolni a szavazatvásárlási pénzt, mint Kárpátaljára és a Vajdaságba ! Tömjén meg szorgalmasan hülyíti tovább az erdélyieket, lassan már ingyen lakást is kapnak Magyarországon, ha a fótetűre szavaznak !
kkalman
Akárhogy is nézzük, forgatjuk a dolgokat, ha valakit hatalmába kerít a hatalomvágy, az már nem normális. Ha ehhez társul egyéb mánia is - foci -, és mindent annak rendel alá, valamint az országa népénél előrébbre valók a határainkon túl élő magyarok, arról az illetőről kijelenthető, hogy beteg. Elméje zavarodott, és nem tud, nem is akar különbséget tenni a közösségnek fontos és neki, magának fontos dolgok között. Illetve ez így nem egészen igaz. Annyit azért felfog a körülötte lévő világból, hogy a közérdeket minden esetben az önös érdekkel szemben hátrányba helyezi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.