Nyilvánosságra hozták a hidegháború időszakából azokat a titkosított dokumentumokat, amelyekből kiderül, az Egyesült Államok mely ellenség nagyvárosok ellen tervezett atomtámadást. Budapest is célpont volt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez aztán a hír ! Moszkvának meg Washington volt a célpont ! Most akkor ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
De mivel 86 -ban a ruszkik elintézték ezt csernobillal úgy gondolták felesleges .
Az emberek 20 -30 év elteltével elkezdtek hullani a rák minden elképzelhető fajtájától és szenvednek minden más krónikus betegségben . :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
papa.49
@solidedge: Én meg Kiskunfélegyházán, pont Fehérvárhoz tartoztunk, a Szárazrétre, 1968-1970.
Mangu
@kkalman: Azt is teszik nap, mint nap.
papa.49
Félegyházán a hadosztály hírműhelybe voltam rádióműszerész...
Mangu
@dömdödöm: Nézz csak utána, hogy az 50-es évek légköri atom-, hidrogénbomba robbantásai (USA, Angol, Francia, Orosz) mekkora szennyezést okoztak az egész Földön.
Most ettől hullik a nép mindenhol. Csernobil csak hab a tortán.
F_Viktor
@Mangu: Te utánanéztél, vagy csak megint pufogtatsz a vakvilágba?

Magyarországon hány kísérleti atomrobbantásról tudsz?
mert a világon 100 ezer főre vetítve Magyarországon, Uruguayban, Örményországban és Mongóliában a legmagasabb a rákhalálozás gyakorisága!
Sőt, a vastag- és végbélrák előfordulási gyakorisága és halálozási aránya Magyarországon a legnagyobb, de a többi daganatos megbetegedésben is "előkelő, dobogós helyen" áll az ország!
Míg pl. az általad említett USA-ben az elmúlt 50 évben 10 százalékkal csökkent a daganatos megbetegedések száma (csúcspont 1990-ben volt, de ezt sem az atomkísérletekre fogják, hanem a dohányzás hatásának tartják a szakemberek).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.