Nyilvánosságra hozták a hidegháború időszakából azokat a titkosított dokumentumokat, amelyekből kiderül, az Egyesült Államok mely ellenség nagyvárosok ellen tervezett atomtámadást. Budapest is célpont volt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez aztán a hír ! Moszkvának meg Washington volt a célpont ! Most akkor ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ez aztán a hír ! Moszkvának meg Washington volt a célpont ! Most akkor ?
papa.49
@Toby: Megelőztél ezt akartam írni, szeretném látni az ,,szovjet terveket,, hogy mely városokat akarták volna lebombázni, mert az atv. hír így lenne ,,kiegyensúlyozott,,!!!
profon
Lehet, hogy le is dobták, csak nekünk nem mondták meg !
F_Viktor
@papa.49: Bocsi, de nem az ATV hibája, hogy nem tud(ott) kiegyensúlyozott lenni, ahhoz az oroszoknak is nyilvánossá kellene tenniük mely célpontok koordinátái voltak betáplálva nukleáris eszközeikbe.
papa.49
@F_Viktor: Én már az atv. ben se hiszek, az elmúlt 2 évben gyökeresen megváltozott minden, már a híradójukat se szeretem nézni, mert mindenhonnan a fütyisz propaganda folyik, percekig hallgathatod a hazugovicsot, vagy a lázerest, esetleg a vigyorgó pátert...
Szerintem az atv. vezetése behódolt, a hazugovicsnak, oszt. jónapot...
Már csak az a baj, hogy ma nincs SZER. hogy a másik oldalról is meghallgasd a híreket...
Azt el tudom hinni hogy az oroszok nem hozzák nyilvánosságra, miért mert még ma is azok a célpontok szerepelnek, mint 40.50 évvel ezelőtt...
F_Viktor
@papa.49: Simicska ge@izése, a HírTV elvesztése után valószínűleg a hatalom rátenyerelt az ATV-re. Én sem nézem, mióta Simon András egy interjúban körbeudvarolta a nemzet parasztgyerekét.
solidedge
No és? A mi székesfehérvári egységünk pedig lerohanta volna a terv szerint Olaszországot. Igaz, hogy az ócska Csepelekkel maximum néhány száz méterre jutottunk volna a laktanyától.
papa.49
@solidedge: Csak nem a székesfehérvári hadsereg csoportnál voltál Szárazréten???
eugen4402
Valami azt súgja, hogy könnyelműség múltidőben emlegetni a magyar célpontok koordinátáit. Legfeljebb a rangsorban csúsztunk pár helyet...
papa.49
@F_Viktor: Előbb volt az mikor a hazugovics elkezdte ekézni az un. ,,kis egyházakat,, mikor becsukták a kasszát előttük, no akkortájt találkozott a Német Sándor a hazugoviccsal, akkor tűnt el a képernyőről az Olga is vagy félévre...Utána már más szelek kezdtek fújdogálni a Pataki István téren, na én azóta hanyagolom őket...
F_Viktor
@papa.49: Igen, sejthető volt, hogy akkor (anyagi téren?) összeborult Német és Orbán, mert röhejes, a Hit gyülekezet történelmi egyház, miközben pl. a Magyarországi Metodista Egyházat nem ismerte el.
Halkan jegyzem meg, Orbán két legidősebb gyerekét Iványi Gábor keresztelte!!!
A Tündik bündije
És? A hidegháború erről szólt, szemben állt egymással kelet és nyugat, és mi az utóbbiban voltunk.
papa.49
@F_Viktor: Igen de vajon mit tanultak a ,,kedves szüleiktől,, ha csak azt amit ők mutattak, akkor ez igen elkeserítő...Igaz jártak a Pápánál, de azt nem jelenti azt hogy valóban keresztény lenne amit én személy szerint nem is hiszek, ha csak nem Brezsnyev elvtárs keresztelte meg őt személyesen))))))
papa.49
@A Tündik bündije: Sajnos akkor megint a kecske rossz végénél álltunk, vagyis a kelethez tartoztunk... Fegyverrel védtük a békét!!!
papa.49
@A Tündik bündije: A válasz elfogadva...
solidedge
@papa.49: Elnézést, hogy eddig nem reagáltam. A Nagy Sándor laktanyában szolgáltam a 43. Önálló Hírezrednél.
Lepényleső
Érdekes módon,nekünk meg akkor ők voltak a legfőbb ellenség,-és nem okoztak annyi
kárt,mint most barátként.
JAJMÁR
Miért, mik, vagy kik vagyunk mi, hogy meglepetésként kellene érjen ez a hír?
Sérthetetlenek talán?
Sajnos semmilyen kerítés és hinta-hanta se a múltban, sem a jövőben nem semlegesíti azt a tényt, hogy ha odaállunk valamelyik oldal mellé, akkor oda is számítanak minket.
Mangu
@JAJMÁR: Nem az a lényeg, hogy hova állunk, hanem az, hogy mindig az erősebb kutya vagy a medve diszponál. És ez a kutya meg a medve széles ívben tesz mindenkire. Mi csak (másokkal együtt) golyófogók vagyunk e játékban.
JAJMÁR
@Mangu: 21:08 Ó, az semmi! Önként jelentkező golyófogók vagyunk.
kkalman
És most ők a barátaink? Minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak? Bármikor ellenünk fordulhatnak, ha érdekük úgy kívánja.
dömdödöm
De mivel 86 -ban a ruszkik elintézték ezt csernobillal úgy gondolták felesleges .
Az emberek 20 -30 év elteltével elkezdtek hullani a rák minden elképzelhető fajtájától és szenvednek minden más krónikus betegségben . :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
papa.49
@solidedge: Én meg Kiskunfélegyházán, pont Fehérvárhoz tartoztunk, a Szárazrétre, 1968-1970.
Mangu
@kkalman: Azt is teszik nap, mint nap.
papa.49
Félegyházán a hadosztály hírműhelybe voltam rádióműszerész...
Mangu
@dömdödöm: Nézz csak utána, hogy az 50-es évek légköri atom-, hidrogénbomba robbantásai (USA, Angol, Francia, Orosz) mekkora szennyezést okoztak az egész Földön.
Most ettől hullik a nép mindenhol. Csernobil csak hab a tortán.
F_Viktor
@Mangu: Te utánanéztél, vagy csak megint pufogtatsz a vakvilágba?

Magyarországon hány kísérleti atomrobbantásról tudsz?
mert a világon 100 ezer főre vetítve Magyarországon, Uruguayban, Örményországban és Mongóliában a legmagasabb a rákhalálozás gyakorisága!
Sőt, a vastag- és végbélrák előfordulási gyakorisága és halálozási aránya Magyarországon a legnagyobb, de a többi daganatos megbetegedésben is "előkelő, dobogós helyen" áll az ország!
Míg pl. az általad említett USA-ben az elmúlt 50 évben 10 százalékkal csökkent a daganatos megbetegedések száma (csúcspont 1990-ben volt, de ezt sem az atomkísérletekre fogják, hanem a dohányzás hatásának tartják a szakemberek).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.