Az ősidők óta húzódó, 2003-ban kirobbant brókerbotrány 2015-ben érhet véget, de persze csak első fokon. Vajon megéri-e bárki a Végső Ítéletet? A Fővárosi Törvényszék várhatóan kedden hirdeti ki az elsőfokú ítéletet a Kulcsár Attila és társai ellen sikkasztás, vesztegetés és más bűncselekmények miatt folyó megismételt eljárásban. 1998-ban kezdődött A brókerbotrány 2003-ban pattant ki. A bűnüldöző hatóságok szerint az elsőrendű vádlott 1998 és 2003 között a K and H Bank brókercégének dolgozójaként, rendkívül magas hozamokat ígérve, offshore cégeken keresztül, jogosulatlanul forgatta az ügyfelek, köztük egyes állami vállalatok, önkormányzatok pénzét. A 2003 nyarán Bécsben elfogott Kulcsár Attila az eljárás első éveiben a nyomozó ügyészek előtt magára és későbbi vádlott-társai egy részére is terhelő vallomást tett. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint már az akkori nyomozás anyaga kb. 300 kötet volt. „A vádemelést megelőzően terjedelmét és kárértékét tekintve...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
10-15 év mire történik valami az ügyben?
Gondolkodjunk már egy kicsit, hogy hol a hiba? Adott egy iskolás gyerek és egész évben rá sem kérdez a szülő, hogy kész-e a lecke, hogy sikerült a dolgozat, szóval egyáltalán nem követi a munkáját. Aztán fel van háborodva a szülő, hogy bukik a nebuló. A lemaradást behozni pedig évekbe telik, ha egyáltalán ilyen szülő mellett sikerül.
Szóval az egy dolog, hogy valakik mertek nagyot álmodni (lopni). De hol volt a hatóság akinek időről időre a körmükre kellett volna nézni? Ja, hogy az ellenőrző rendszerben van a hiba, követhetetlen a pénz útja, a cég valós anyagi helyzete? Akkor alakítsátok át az ellenőrzési rendszert működőképesre, csesszétek meg. Vagy pont az a baj, hogy akkor nem lehet a zavarosban halászni?
Január
Ahogy telik az idő egy büntető eljárásban, az ítélet úgy erodálódik. Eltelt 10 év a büntetés a jutalmazás felé tendál?
sokanvagyunk
Büntetésül 100x írja le... - mind a 300 kötetet. :)
hetöndöe
A K and H mostanság vajon kinek is a sztárbankja?:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok