A Bors szerint az anya viselkedése továbbra is zavart, gyermeke - Ricardo - viszont szerencsére jól van. az anya és gyermeke a Semmelweis kórházba került. A hatóság munkatársai a köldökzsinórt nem bántották, azt már bent a kórházban vágta el az orvos. A kicsi – aki a Ricardo nevet kapta – jól van, anyukája viszont továbbra is zavart, így a cikk szerint nem biztos, hogy nála marad a baba.

Forrás: lajk.startlap.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Horizont: Kiderült van család és állítólag már régóta zavart volt.
eugen4402
Ezért nem szabadna sajtóvitákat kezdeményezni a népszaporulatról. Szegény nő első szóra hallgatott a házelnökre, azonnal áldott állapotba ringatta magát.
Aztán elszabadult a pokol, már csak kapkodta a fejét: mitévő legyen? Szüljön? Ne szüljön? Növekvő zavarában elhatározta, hogy villamossal kiutazik Barcelonába, de nem tudta, hogy melyikre szálljon. Közben eltelt az idő, és hát ...jött a kis Ricardo. Így jár az, aki hallgat a politikusokra...
1magyar
A picinek lenne egy esélye normális életre, kötelezően elvenném.A nőt meg elhelyezni valamilyen intézménybe, hogy még egyszer ne fordulhasson elő vele,hogy bárki az utcán megtegye vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.