Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon szombaton éjszaka, rendőrök segítettek az anya és gyermeke életének megmentésében – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-nek.

Janasóczki Attila beszámolója szerint a megyei rendőr-főkapitányságra szombaton 23 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, hogy a miskolci Árpád úton lévő egyik villamosmegállónál egy nő szül. A megállóhoz legközelebb tartózkodó járőrpáros néhány percen belül a helyszínre érkezett. A megálló melletti gyalogos-átkelőhelyen egy nő állt, akinek lehúzott nadrágjában már ott volt az újszülött gyermek – közölte a szóvivő.

Farkas Tamás rendőr-törzsőrmester megtisztította a csecsemő légútjait, így a gyermek felsírt, életfunkciói helyreálltak. A másik járőr, Lantos Krisztián rendőr-törzsőrmester az anyát védte a kihűléstől a nagy hidegben. Később megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai, ők folytatták az anya és gyermeke ellátását, akiket kórházba szállítottak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@justhpeter: Nem, ez a magyar egeszsegugy.
De gratula a rendoroknek a helytallasert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Yoda69: Az is egy más dolog. A rendőrök dicséretesen jártak el.
simmering73
Rikkárdónak hívják az újszülöttet (by tv2)
lópicigáspár
@simmering73: Akkor viszont az is csoda, hogy egyáltalán észrevette, hogy történt vele valami...
cirip
@Yoda69: Nem, nem ez a magyar egészségügy. Az igaz, hogy a magyar egészségügy x@r helyzetben van, de ugyan mi köze ennek ahhoz, hogy egy utolsó idős terhes miskolci nő éjszaka a városban (egyedül?) kint van?...Mert a kép alapján a gyerek nem koraszülött. Egyébként egyikünk sem volt ott, nem tudhatjuk, hogyan történhetett ez meg.
cirip
@justhpeter: Ez Miskolc? Mondok neked mást: Miskolcnál nagyobb megyeszékhely: az út szélén strihel terhes nő, tavaly is az utolsó időig ott strihelt és az idén is,...Mázli, hogy nem ott szült meg...Lehet, hogy a kölyök már (a tavalyi) a csecsmőotthonban van,..és mi vár erre a másikra, akivel most, hasasan kint árulja magát?! Mondanom se kell, hogy cigány, mert csak azokat látni az út szélén..
cirip
@simmering73: Miért nem vagyok meglepve... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.