Féléves munkaviszony szükséges a három gyermek után járó 10 millió forintos állami otthonteremtési támogatáshoz, de a közmunkát nem fogadják el munkaviszonynak. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az RTL Klub Híradójának elismerte: aki csak közmunkás munkaviszonnyal rendelkezik, az kiesik a három gyermek vállalása után járó 10+10 millió forintos állami otthonteremtési támogatásból. Az államtitkár nem adott igenlő választ arra sem, hogy tervezik-e ennek módosítását a jövőben.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@1magyar: - attól, hogy nem kap támogatást az államtól, még szaporodni fog. Hogy egyet szültél, ne dicsekedj, mert ebben a dübörgő gazdaságú államban sok gyereket kell szülni, ettől hangos a Fidesz.
verum
Ezzel az intézkedéssel kivételesen egyetértek.
Nem mindenkinek jár saját lakás. Aki napi gondokkal küzd, akinek nincs biztos állandó elfogadható jövedelme, nem tud milliókat költeni a lakással járó költségekre. Aki szegény, annak annak nélkülöznie kell, ha nem akar adósságcsapdába esni.
Az ne saját lakásra törekedjen, hanem a lehető legolcsóbb megoldásra, hogy minél hamarabb ki tudjon lábalni a szűkös körülményből.
1magyar
@verum: Dicsekedhetem, mert rendesen felneveltem. Nem éhezett, tanult, és ma is rendesen dolgozik. Fizeti a rengeteg adót egyebet.
verum
@1magyar: - ez kevés, te másodrendű polgár vagy és nem érdemelsz semmiféle segítséget.
1magyar
@verum: Tudom. Vége a szocializmusnak már régen.
Hellcat
@1magyar: "Vége a szocializmusnak már régen"...nyugi most zajlik a rendszervisszaváltás...ha nem lett volna rendszerváltás akkor ma a qrbán lenne az MSZMP vezére és ugyan azok ülnék körbe mint ma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.