Aligha jön ki sértetlenül az úszószövetséggel vívott háborújából Hosszú Katinka, aki valójában régi problémákra hívta fel a fi­gyel­met. Már a nyolc­va­nas évek olim­piai baj­no­kai is ezek­kel küz­döt­tek. "Ha az amerikaiak elmennek a vb-re, akkor 40 úszó mellett 40 segítő dolgozik. Ezzel szemben mi kimegyünk 25 versenyzővel, és tíz edzővel. Már a mi időnkben csodálkoztak ezen, most pedig már fantasztikumnak tűnik.”

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: verum
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Mondjuk ki: nem hiányzik sok már és Katinka a " jóakarók és egyéb élősködök" áldásos tevékenységének köszönhetően - amerikai színekben fog indulni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
aszongya: 25 versenyző, tíz edző...pfff... és még harminc ezeken élősködő megmondó...akik luxus körülmények között utaznak, és még a versenyt sem látják...majd a tv-ben megnézik...aztán, ha van miért, gratulálnak.
perfekt
@hetöndöe: 16:16 ra.Na látod ez a baj itt a propin, amit most leírtál.Ez egyébként téged minősít.Értelemszerűen akárki-akármit is állíthat,mondhat,írhat-az nem igaz.Bezzeg amit te állitol az a tuti.Na az ilyen stílustalanság,akadálya a normális kommunikációnak.És ezen a közösségi oldalon az a fonton-hogy sokan értsenek egyet-akármilyen hülyeségben,és az akkor már tutka.( " Én azt hiszem,hogy ő azt hiszi ,hogy én azt hiszem hogy ő azt hiszi ).Van egy könyv olvasd el- címe "Mit ér az ember hit nélkül"? ...az ember magában először -és ezzel párhuzamosan másokban!
hetöndöe
@perfekt: És ezt pont te mondod,aki semmilyen tényt nem citált ide?Vicces vagy,nem kicsit,nagyon is.
Amúgy majd meglátjuk,mi is lesz az ügy végkifejlete.
Katinka minden esetre csapdába esett,mert ha marad,kicsinálják ,az tuti.Ha elmegy az USÁ-ba versenyezni,a fitymaszos asszonykórus ismételten rázendíthet a "hazaáruló" című idióta dalocskájukra.
justhpeter
Azzal jó lenne vigyázni, hogy ki járat le kit ! Szerintem ebből még semmi nem derült ki. Piti csatározások során nem került fényre az igazi szándék és a valós ok.
perfekt
@hetöndöe: 18:25 re.Szelektív az emlékezeted.Ma 15:40 kor írtam azokról amiket hiteles forrásokból ismerek.Azt is elmondtam--kitől-és hogyan.Én abszolút hitelesnek tartom ,a személyeket-így azután nem vitatkozom tovább,hiszen vagy nem érted-vagy nem akarod érteni-a valóságot.Én, fikciókban nem hiszek, csak az objektív valóságban amit védek is ha tetszik-ha nem.Látod az sem tudod-hogy csak,a Magyar úszó szövetség engedélyével versenyezhet,bárhol a világon van--és a fitymaszos asszonykórus sem dalolhat--mert az Olimpián,vagy magyar színekben índul, vagy sehol.Ezt, én is most nem rég tudtam meg.Üdv téma nálam ad -acta!
verum
@justhpeter: - piti csatározásra csak az degradál, aki elkenni akarja a lényeget szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.