Aligha jön ki sértetlenül az úszószövetséggel vívott háborújából Hosszú Katinka, aki valójában régi problémákra hívta fel a fi­gyel­met. Már a nyolc­va­nas évek olim­piai baj­no­kai is ezek­kel küz­döt­tek. "Ha az amerikaiak elmennek a vb-re, akkor 40 úszó mellett 40 segítő dolgozik. Ezzel szemben mi kimegyünk 25 versenyzővel, és tíz edzővel. Már a mi időnkben csodálkoztak ezen, most pedig már fantasztikumnak tűnik.”

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: verum
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Mondjuk ki: nem hiányzik sok már és Katinka a " jóakarók és egyéb élősködök" áldásos tevékenységének köszönhetően - amerikai színekben fog indulni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
A lejáratás nem most kezdődött. Tavaly májusban a Swimming World Magazine megkezdte a gyanúsítgatást a mondvacsinált dopping-váddal, melynek szálai szépen visszavezettek Hunniába. Lehet találgatni, kinek áll érdekében az Úszószövetség és egy világklasszis sportoló ellehetetlenítése...
perfekt
Bizony -bizony! Amikor egy tehetség,életre kél több verzió létezik!
1.Amíg nem volt edzője ,kedvese--Katinka egy volt a sok közül-mint versenyző.
2. Amikor,egy "idegen" vezetésével sikereket ért el,a honi tudorok,csak fanyalogtak.
3.És, mikortól szemmel is alig követhető sikereket ér el,megjelentek a hozsannázók között mindazok-kik semmit nem tettek korábban a sikereiért.
/A. Most megpróbálnak hasznot ,húzni Katinka eredményeiből,lásd-a honi vizes VB-arca-című akcióikkal.Természetesen inkább saját zseb megtömése a cél!
/B.Minden eszközt bevetve-megpróbálják-hiteltelenné tenni-eredményeit-itthon-és külföldön!
/C.Azok, kik már régen arany csináló edzőkként tetszelegnek--kérdés az-mennyit romboltak áldásos tevékenységeikkel?(Pl:Cseh Edző váltása!! Cseh 30 évesen új edzővel.lélegzetállítóan úszik Eddig is szép sikereket ért el-de kérdezem,Cseh eredményessége fiatalabb korában ,nem függött a mikro --és makro úszóközösség prominenseinek alacsony szintű "munkájától"? És végül.Félelmeim vannak-az úszónő elleni-további hadjárat miatt-belső-és külső ellenségeitől-kik mindent-megtesznek majd-hogy-az olimpián nemtelen eszközökkel legyőzzék őt.És félek,hogy amerikai himnusz szól majd egy-egy győzelme után.Aggályaim ellenére-Katinka, és férje-mostani kommunikációjukat-viselkedésüket, vizsgálják meg.
silber13
Mondjuk ki: nem hiányzik sok már és Katinka a " jóakarók és egyéb élősködök" áldásos tevékenységének köszönhetően - amerikai színekben fog indulni!
Pálinkafőző Rézüst
@perfekt: ".Aggályaim ellenére-Katinka, és férje-mostani kommunikációjukat-viselkedésüket, vizsgálják meg." Mit vizsgáljanak, effti! Mi rosszat tettek a sok aranyérmen kívül??? Nos???
Clavigo
@silber13: Már régen ezt kellett volna tennie.
levarosbukta
Nem nagyon értem hogy mitől úszik jobban a negyven versenyző a negyven segítővel mint 25 versenyző tíz edzővel? Mit csinálnak a segítők? Segítenek levetkőzni? Fenntartják a vízen vagy mit?
perfekt
@Pálinkafőző Rézüst: Több cikkíró véleményét elolvasom-és az után leírok egy véleményt.
1-Az úszónő férje-több ízben is megsértette,a másokkal szenbeni tiszteletet,minősíthetetlen módon elküldött ,magyar, sportolókat,és edzőket melegebbre!
2-Az edző férj,félreérthetetlen módon felajánlotta,Bp.Vasas elnökének, hogy szívesen átvenné az úszó szakosztály vezetését mivel felesége, ott versenyez.( Bocs, de egy ilyen pozíció betöltésére,jobb helyeken felkérnek embereket-vagy megpályáztatják azt,)Elutasították, megalapozott indokokkal,A hírek szerint,káromkodni már jól tud magyarul is..
3-Az úszónő-az "én Katinkám" is volt.Mégis elítélem azért,amit tett az edzőjével Kiss L-val--nyilvánosan,akkor pedig amikor,a Tv-kamerái előtt széttépett, egy 12 milliós csekket,szimpátiám nagy részét elveszítette.Megsértett vele rengeteg honi családokat, kik a nyomor küszöbén tengetik életeiket.
Na ,a teljesség igénye nélkül effendi-ennyi,--azzal,hogy az eredményeiért, én nem hangoztattam rosszallásomat.
hetöndöe
@perfekt: "1-Az úszónő férje-több ízben is megsértette,a másokkal szenbeni tiszteletet,minősíthetetlen módon elküldött ,magyar, sportolókat,és edzőket melegebbre!
2-Az edző férj,félreérthetetlen módon felajánlotta,Bp.Vasas elnökének, hogy szívesen átvenné az úszó szakosztály vezetését mivel felesége, ott versenyez.( Bocs, de egy ilyen pozíció betöltésére,jobb helyeken felkérnek embereket-vagy megpályáztatják azt,)Elutasították, megalapozott indokokkal,A hírek szerint,káromkodni már jól tud magyarul is.. "
A fentekből vajh mi az igaz és mi a rágalom?

Akkor olvasd el az alábbi cikket,itt tényekről szól a történet és nem kitalációkról.
Tudod,a Nokiás doboz sem létezett,mégis ezt harsogta hosszú évekig az egész jobboldali média,na meg a trollok is.:-)
perfekt
@hetöndöe: Köszi, Bp élek ,hiteles emberektől származóak az infók -és nem zuhanyhíradókra hagyatkozom.Csak te nem láttad,a film felvételeket,ezek szerint-és olyan szaktekintélyiségek szóltak ez ügyben,mint szem, és fültanúk--mint "hares " Hargitai--ha mond ez a név neked valamit?
Nem tom-hogy magyarázza a te Nokiás dobozod-a házaspár tevékenységét?Talán akartál valamit mondani ,de az most nem sikerült--még az ajánlott cikket sem küldted -el .
hetöndöe
@perfekt: Bocsi,én a fenti cikkre gondoltam,melyből az én értelmezésem szerint az derül ki,hogy a MÚSZ akarja lejáratni Katinkát bosszúból az őket ért kritikákért.A Nokiás dobozt meg azért hoztam fel példának,mert akkor is a fél ország azt szajkózta tényként beállítva,holott nem volt igaz,csak egy aljas rágalom.A te infóid is kb. annyira hitelesek,bárkire és bármire hivatkozol is.
coni
Ez az ütésváltás nemcsak a MUSZ-ról, de az egész országról sokat elárul. Azt még megértettem volna ha úszótársai azt mondják, hogy hogy nem foglalnak állást. De az hogy elárulnak valakit aki az egész szakosztály érdekében áll ki a személyes érdekeit figyelmen kívúl hagyva, igen jellemző a társadalomra is. Ekkora övön aluli ütést még egy iron lady se fog kibírni, így max.nagyon sok szerencsét kívánhatunk neki mert silbernek lesz igaza.
wagabund
aszongya: 25 versenyző, tíz edző...pfff... és még harminc ezeken élősködő megmondó...akik luxus körülmények között utaznak, és még a versenyt sem látják...majd a tv-ben megnézik...aztán, ha van miért, gratulálnak.
perfekt
@hetöndöe: 16:16 ra.Na látod ez a baj itt a propin, amit most leírtál.Ez egyébként téged minősít.Értelemszerűen akárki-akármit is állíthat,mondhat,írhat-az nem igaz.Bezzeg amit te állitol az a tuti.Na az ilyen stílustalanság,akadálya a normális kommunikációnak.És ezen a közösségi oldalon az a fonton-hogy sokan értsenek egyet-akármilyen hülyeségben,és az akkor már tutka.( " Én azt hiszem,hogy ő azt hiszi ,hogy én azt hiszem hogy ő azt hiszi ).Van egy könyv olvasd el- címe "Mit ér az ember hit nélkül"? ...az ember magában először -és ezzel párhuzamosan másokban!
hetöndöe
@perfekt: És ezt pont te mondod,aki semmilyen tényt nem citált ide?Vicces vagy,nem kicsit,nagyon is.
Amúgy majd meglátjuk,mi is lesz az ügy végkifejlete.
Katinka minden esetre csapdába esett,mert ha marad,kicsinálják ,az tuti.Ha elmegy az USÁ-ba versenyezni,a fitymaszos asszonykórus ismételten rázendíthet a "hazaáruló" című idióta dalocskájukra.
justhpeter
Azzal jó lenne vigyázni, hogy ki járat le kit ! Szerintem ebből még semmi nem derült ki. Piti csatározások során nem került fényre az igazi szándék és a valós ok.
perfekt
@hetöndöe: 18:25 re.Szelektív az emlékezeted.Ma 15:40 kor írtam azokról amiket hiteles forrásokból ismerek.Azt is elmondtam--kitől-és hogyan.Én abszolút hitelesnek tartom ,a személyeket-így azután nem vitatkozom tovább,hiszen vagy nem érted-vagy nem akarod érteni-a valóságot.Én, fikciókban nem hiszek, csak az objektív valóságban amit védek is ha tetszik-ha nem.Látod az sem tudod-hogy csak,a Magyar úszó szövetség engedélyével versenyezhet,bárhol a világon van--és a fitymaszos asszonykórus sem dalolhat--mert az Olimpián,vagy magyar színekben índul, vagy sehol.Ezt, én is most nem rég tudtam meg.Üdv téma nálam ad -acta!
verum
@justhpeter: - piti csatározásra csak az degradál, aki elkenni akarja a lényeget szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.