"Rágalmak, alap nélküli vádaskodások hangzottak el Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával és személyemmel kapcsolatban " – válaszolta Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere.

A közlemény így folytatódott:

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatánál soha nem volt "feketekassza", nincs, és nem is lesz, aki alap nélkül rágalmaz és vádaskodik, annak bíróságon kell felelnie ezért.

Az alap nélkül vádaskodó vállalkozót az N1tv-nek adott interjúja alkalmával láttam és hallottam először, vele soha nem találkoztam. Az Önkormányzat, és személyesen én sem álltam a vállalkozóval semmilyen jogviszonyban, minden állítása rágalom az Önkormányzat és személyem irányában.

A vádaskodóval szemben az Önkormányzat képviseletében, s a magam nevében megteszem a szükséges jogi lépéseket.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@eszegfu: Pontosan,valami bizonyíték biztosan van nála,csak ráér majd a megfelelő időben elővezetni,mondjuk a bíróságon nagyobbat fog szólni,persze ha nem rendelnek el zárt tárgyalást és titkosítást,mert Qrbániában minden elképzelhető és annak az ellenkezője is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Hát ezt is megértük ? Kriza mosakszik ?
Toby
Krizával kapcsolatban elég sok " rágalom" röpköd arrafelé ! Véletlen lenne ?
eszegfu
@hetöndöe: Ez igen "meredek"! Ha beveszem a "felezőtablettát", vagyis csak a fele igaz, akkor is el kell hinnem: volt/van "feketekassza"...Most már igazán kiváncsi vagyok: most Kriza jelenti fel a vállalkozót, vagy forditva!
papa.49
Mi van ,,román,, még te fenekedsz???
nezelodo
Jaj de érzékeny ez az importpolgi! Tanácskozzon a hamis vádakról, rágalmazás cunamiról pl az ajkai polgival, akit az elvbarátai hurcoltak meg éveken keresztül, a hamis vádak tömegével. Honnan hallhattak ezek a demokraták a koncepciós perekről, nem is sejtem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.