Hovatovább Matt Damon, Brie Larson, Alejandro González Inárritu, Sylvester Stallone, Kate Winslet, Aaron Sorkin, Taraji P. Henson, Nemes Jeles László, mind zsidók. A színpadon sörözgető, szabadszájú, tehát igen szimpatikus Ricky Gervaisről, a Mark Wahlberg-Will Ferrell-párosról (de csak így, párban!), Ryan Goslingról, Brad Pittről, Lady Gagáról, Helen Mirrenről és Gerard Butlerről már nem is beszélve. Pfújj! No de, mire is gondolok pontosan? Hát, tudniillik az idei Arany Glóbuszt a ZSIDÓK adták át oda a ZSIDÓKnak. Nem viccelek. Csak ironizálok.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Hát ez az...sokmindentől lehet hányni...attól is ha valaki visszaeszi azt amit kihányt.
Az egész díj körüli hacacárét nem a "zsidóellenesek" éltetik hanem épp azok akik úgymond mellette vannak. Naponta kikerekítenek egy cikket és röhögnek a markukba, hogy ismét sikerült felpiszkálniuk a szart.
...és a díj...Kertész Imre mondta hogy ő a holokauszt által lett valaki, ha nincs az ő most senki nem lenne...tehát nem a téma ismertetése a cél hanem annak kihasználása. Így van ez most is. és az a szégyen benne hogy ezt az egész világ látja és röhög a markába hogy a szegény kis országnak csak akkor jut valami a dicsőségből ha előkapják a holokausztot
silber13
@Csizmás Kond: " s az a szégyen benne hogy ezt az egész világ látja és röhög a markába hogy a szegény kis országnak csak akkor jut valami a dicsőségből ha előkapják a holokausztot"
Na ez az, amit nem hiszek. Nem röhög rajta az egész világ, a jobb érzésűek, biztosan nem röhögnek! A fajankók serege biszont igen.
Csizmás Kond
@silber13: Bár ne lenne igazam de sajnos ez van.
Fradigege
Ha egy filmet csinálsz, ami a Holokausztról szól, egyből Oscar gyanús lesz. Én láttam dokumentumfilmet a National Geographic Channel-en, hogy hogyan készült a Gyűrűk Ura. Hát az orkok voltak a nácik, a nagyszem maga Hitlert testesítette meg. Átfedve ez volt a film üzenete, amit kerek-perec el is mondtak. Zsidók készítették és Oscar-díjas lett. A Csillagok Háborújában is a birodalmiak náci egyenruhához hasonló cuccokban voltak, nem beszélve Darth Vader sisakjáról. Schindler-listája is Oscar-díjas lett. A zsidózok erre mondják, hogy business a Holokauszt. Ezek tények. Persze, hogy magas labda egy Holokauszt-film a zsidózok számára, amit egyből lecsapnak. Csak azt nem értem az itthoni mélymagyarokban, hogy amíg itt vígan elzsidózgatnak, addig a határontúli magyarokat asszimilálják, kirekesztik, ellehetetlenítik. Féltik a zsidóktól a magyarság megmaradását, pedig a rácok, tótok, oláhok azt akarják, hogy eltűnjön a Kárpát-medencéből a magyar. Együgyü banda, amit persze ugyancsak a zsidókra kennek. De a kisantant szemébe nem merik mondani, hogy zsidóbérencek. Agyrém ez az egész. Puffogtatnak a kanapéból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.