Átadták a taxisok képviselői petíciójukat Tarlós Istvánnak, s tárgyaltak is a főpolgármesterrel. A 444.hu úgy tudja, a távozó taxisok elégedetlenek voltak, mert Tarlós nem tett nekik semmiféle ígéretet, s ugyan kifejezte elvi támogatását, azt is kijelentette, nincs kompetenciája az ügyben.

A Népszava is úgy tudja, hogy a taxisok és a főpolgármester nem jutottak semmiféle megállapodásra.

A 444 tudósítójának a távozó taxisok azt is mondták, hogy a tüntetések még csak most kezdődnek, majd visszatértek a Bajcsy-Zsilinszky úthoz. A Népszava azt is tudni véli, hogy elindultak vidékről taxisok Budapest felé, illetve a következő körben országos demonstráció jöhet, különösen, ha a minisztériumokkal nem jutnak dűlőre a sárgák.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Nos most kell eldobni a krétát, becsukni a kortermek ajtaját, lerakni a vakolókanalat, bezárni a boltokat...Ja nem vagyunk RÉGEN. Hát felörlík őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kanaka
Jöjjenek minél többen.Jöjjön az ország összes taxisa és olyan szinten bénítsák meg a forgalmat,hogy holnap reggel ne kelljen korán kelnem.Ennél jobb reklám nem létezik az Ubernek.
eugen4402
Taxisok annyit már megtanulhattak volna, hogy Tallós egyedül tehetetlen. Először a közvetítő Árpival kell beszélni, aztán lehet várni a döntést, hátha ...
Szókrakész
Miért Tarlóshoz mentek?
Ha az Über törvényellenes, akkor az a rendőrség, ügyészség, NAV hatáskörébe tartozik.
Ennyire nem lehetnek hülyék a taxisok.
Vizual
Nos most kell eldobni a krétát, becsukni a kortermek ajtaját, lerakni a vakolókanalat, bezárni a boltokat...Ja nem vagyunk RÉGEN. Hát felörlík őket.
Yoda69
sarlos egy tehetetlen bab orban kezeben. Hozza menni teljesen ertelmetlen volt. Csak idopocsekolas.
Szemelyesen orbanhoz kell itt menni. Blokad ala venni felcsutot. Annak lenne visszhangja.
Egyebkent csal bolhafing az egesz, viszont jo ingyenreklam az Ubernek. Ahogy olvastam rekordot dontott az aplikaciot letoltok szama az orszagban.
kukac50
Tarlós a tömegközlekedést sem tudta Orbánnal rendezni,hiába teljesítette Orbán utasítását a reklám oszlopok eltávolítását. cserébe kérhette volna,hogy adják meg azt a pénzt ami a szerződésbe van foglalva a közlekedésre .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.