Bugyuta taxis-párti / Uber-ellenes kép kering a Facebookon, maguk a taxisok is megosztották mai tüntetésük esemény-oldalán, ahol azonban a kommentháború egyelőre inkább az Ubernek áll.

Ezzel a bugyuta képpel kampányolnak a taxisok

Szerkesztőségünk egyhangú szavazata szerint a kép mélypontja a "megfelelek a kormányunk elvárásainak!" felirat, no meg a "már +15 C-ba felrakom a téligumit", nemcsak tartalma, hanem a helyesírási hibák miatt.

A 444.hu szúrta ki, hogy a bugyuta kép még csak nem is magyar találmány, hanem egy korábbi angol nyelvű anyag koppintása.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Egyes taxisnak van erkölcsije, csak erkölcse nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@szaboria1: (07:35) Nem akartam a 250 ezret írni, mert mindig óvakodok minden megnyilatkozásomban a túlzásoktól. Hiszen már lehetett azt is olvasni, hogy London a második legnagyobb magyar város, és csak ahhoz kell 250ezer. És hol van még az, aki pl. Sheffield-ben kocsimosó?
Szókrakész
@szaboria1: Az egy régi honfoglalási adat.
Lassan már Hungliának lehet hívni.
JAJMÁR
Csak, hogy jobban értsük, mi miért történik:

'A taxisok kiállásában nem azt kell meglátni, hogy na, tessék, a sudribunkók nem képesek elviselni a versenyt. Itt a kiszolgáltatottság,és az érdekvédelem hiánya az, ami a lényeg. Ahogy már az idézett közleményeikben is olvashatjuk, az érdekvédelmi szervezetek semmit se cselekedtek, s ebben, sokan ismerhetünk magunkra, egymásra. Ahogy ma egy tantestület nem tud változást elérni az oktatás riasztó állapotában, és egyetlen ápolónőre nem lehet ráterhelni az egészségügy hiányosságainak felelősségét, úgy 60-80 taxis sem tudja elérni azt a változást, amire szükség lenne.'

propeller.hu/itthon/3185517-mi-taxis-uber-balhe-lenyege-ebbol?all#c1517524
nezelodo
Nehéz eldönteni igaza van-e vagy nincs a taxisoknak, így csak a kevés számú taxis utazásom alapján tudok itélni, aminek mindegyike sima átverés volt, (mivel "látszott, hogy vidéki paraszt" az utas). Egyszer már kétszer elmentünk a kőbányai uticél előtt, de a taxis még azzal altatott, hogy ő Horthy Pista sofőrje volt, mondtam, jó, jó, de ha harmadszor is a célnál leszünk álljon már meg a taxiórával együtt.
Gondolom a közel negyven éve esett utazás óta már ilyen véletlenül sem fordul elő a most a munkájukat féltő taxisoknál, hiszen éppen az imént védte meg őket és a melójukat a vezér a migráktól. Szóval vannak kellemes jelek is, a politika részéről, nem?
papa.49
Nem védem a taxisokat ,mert nincs miért védenem, de az biztos belekényszerítettek néhány ezer embert komoly költségekbe, a gépkocsi kora, nagysága, a kötelező felszerelések beépítése, nem utolsó sorban a PÁV. II megléte!!! Akkor jön a ,,UBER,, akinek szinte semmi nem kell, nyilván olcsóbban tud fuvarozni mint akinek minden mozdulatát látja a diszpécser, a nav. meg a jó Isten a tudója ki még!!! Ez nem versenyhelyzet, ez színtiszta kibaszás azokkal aki eddig taxiztak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.