Szokatlan módon "küzd" újabban a rendőrség a jogszerűtlen forgalombénítós megmozdulások ellen: a BRFK a honlapján (!) üzent az Uber miatt szerveződött taxistüntetés szervezőinek és résztvevőinek, miután a tiltakozók egy-egy útszakaszt teljesen lezártak a fővárosban. A rendőrség kiemelte: a demonstráció résztvevői jelenlegi magatartásukkal jogsértést követnek el.

A rendőrség felszólította a be nem jelentett demonstráció szervezőit és résztvevőit, hogy a Bajcsy-Zsilinszky út, a József Attila utca és az Andrássy út kereszteződésénél "állítsák vissza a rendezvény azon korábbi állapotát", amelynél a forgalom haladása egy-egy forgalmi sávon biztosított volt.

Előzetes bejelentés nélkül kezdtek hétfő reggel demonstrációba a fővárosban taxisok az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás elleni tiltakozásul. Délután három óra után a tiltakozók lezárták a Bajcsy-Zsilinszky utat a Deák Ferenc tértől a Szent István-bazilikáig és az Andrássy út elejét.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Na a gyorsreagálású erők nyilatkoztak.
Ez már reggel is jogsértő volt, nem csak délután!!!
wagabund
Eltakarítani? Hogy ? Honlapon? nemááá..

Néhány vízágyú, tolólapos Kraz, gumibot..oszt jónapot.. ...ja, hogy ezt már nem lehet? akkor bizony tárgyalni kell..
Szókrakész
Tuti fidesz háttérszél!

Kell az az alkotmánymódosítás, tenorellenes és minden szigorítás!!!
kukac50
Jogsértést a kormány is elkövette már akkor amikor kettős mércés törvényt megszavaztak!
Ubernek kedvezmény, taxisoknak többlet kiadás többlet feladatok teljesítése,több fizetési kötelezettség! Normális demokráciában ilyen nem fordulhat elő! Egyenlő feltételek azonos árak minden résztvevőre!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.