Budapestig, majd Bécsig akart eljutni négy szír állampolgár, ezért 1500 eurót adtak csalóknak szegeden, akik ezután további euró ezreket raboltak tőlük gáz-riasztó fegyverrel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igen, ezt a kulturat nem szabadna a szir menekulteknek felrugnia,... Ez az egyik oldal,...(Szegyellje magat melyen az a melymagyar szegedi allampolgar, aki kirabolta oket, miutan mar 1500-at legombolt toluk.)

DE a masik oldal: 4 fiatalnak honnan a francbol van tobbezer euroja?
Igaz, a penz es az ekszer az, amit menekuleskor az ember a legkonnyebben el tud hozni otthonrol... (abbol a kibombazottbol...)

Azt sajnalom, hogy ebben a nehez helyzetben miert nem lehetnek a magyar allampolgarokkal oszintek a vezetoik? Miert ijesztgetik, miert ultetnek tevhiteket, felinformaciokat, hazugsagokat az emberek agyaba? (Mondjuk sejtem,... de megis...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.