Bencsik: az Unió lehet a megmentőnk A Demokrata magazin főszerkesztője Facebook-oldalán arról írt: a legújabb Békemenetet a köztársaságok szövetségéért... „Itt az ideje, hogy leszámoljunk a belső ellenzékkel, a felheccelt, internetadó-ellenes, kormánytagokat megérdemelt vagyonuk miatt vegzáló, korrupciót ugató civilekből álló hordákkal” - írta Bencsik András a Facebook-oldalán. A főszerkesztő egyben azt is bejelentette: az Unió mentheti meg Magyarországot a teljes káoszba süllyedéstől. „Gondoljunk csak bele: Oroszország, Magyarország, és mondjuk még pár ország köztársasági uniója azért lenne tökéletes, mert nem kellene saját államapparátust fenntartanunk, mindent a szovjetek, pardon, az oroszok intézhetnének, és ráadásul nekik a hadseregük is megvan ahhoz, hogy bevonulva rendet tehessenek Magyarországon” - írta a főszerkesztő, aki szerint így Orbán Viktor is lehetne köztársasági elnök, és nem kellene a törvényhozás napi nyűgével foglalkoznia. Bencsik azt is hozzátette: az...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy jobban szeretnék a hanyatló, csőd szélén lévő Európa szerencsétlen polgára lenni, mint zsinóros mentében, faekével szántani a bús magyar ugart, keserédes irredenta nótákat dalolgatva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Gondolom bencsik munkásőr elvtárs (agyilag megrekedt az 50 évek szintjén) nem az Európai Unióra gondolt hanem a szovjet Unióra.

Végül is putinka KGB ezredes elvtárs is elismerte egy interjúban hogy nagyra értékeli a kommunizmust és rosszul érintette mikor széthullott a Szovjetunió. Gondolom szívesen küldené is a tankjait Magyarországra ha tehetné hogy a "Szovjetunióhoz" csatolja az országot.
Szerencsére ehhez bencsik munkásőr elvtárs hívó szava még kevés, pedig a hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa.
Mobil123
"korrupciót ugató civilekből álló hordákkal" - Anyád aki vilűágra hozott ilyen szarházimocskot!!!
JAJMÁR
Ez már az én fejemben is megfordult, - hogy valami hasonló sötét terven dolgozik ez a f..kalap - de persze, lehet, hogy csak viccel. Vagy csak ivott..
nyanya001
Te tartalékos hadi barom, jelenleg nem is kevés NATO katona
állomásozik Magyarországon, gondolod, hogy azok önként és dalolva
kivonulnának ?
Annyi eszed van amennyi látszik te hülye korcs !
nyanya001
Ezek a mocskos ganék tényleg belezavarják az országot egy háborúba !
Mobil123
@nyanya001: Úgy lehet az eddigi lopásokat eltüntetni . Egy háború sajnos minden ilyenre megoldás .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.