A polgárőrség figyelmeztette a rendőrséget arra, hogy illegális bevándorló utazhat az egyik szegedi helyi járatos buszon. A rendőrök ellenőrizték a járatot, de nem találtak migránsokat. Két rendőr intézkedett a 74-es számú buszon hétfőn reggel a Szent Ferenc utca nevű buszmegállóban a Karolina iskola előtt a Mátyás térnél. “A rendőrség stratégiai partnerétől, a polgárőrségtől kapott jelzést arról, hogy a buszon illegális bevándorló utazhat. A járőrök ellenőrizték a busz utasait, de nem találtak köztük illegális bevándorlót” – közölte kérdésünkre a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A feltételezett migráns korábban leszállt a buszról, végül a Mátyás téren találták meg az egyenruhások, igazoltatták, de rendelkezett érvényes iratokkal.

Forrás: szegedma.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Mai hír...egy határközeli szerb falu polgármester telefonált a rádióba, hogy egyre több migráns megy át a falujukon, egyenesen a magyar kerítés irányába...eddig még egy sem jött vissza. A polgármester szerint átvágják a drótot. És, akkor átjönnek ide?

...neeem...arra gondolni sem merek...nem csak kerítés védi a határt...remélem.

..ha senki, akkor szólok, hogy jönnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.