Szerdán reggel érkezett meg a január havi fizetés a Magyar Államkincstártól a mentődolgozók számlájára. Úgy tudjuk, csak tovább gyűrűzik a november óta tartó fizetési probléma. Ezúttal van olyan mentődolgozó, akinek egész havi munkájáért mindössze 28. 000 forintot utaltak. Az Országos Mentőszolgálat azon bajtársaknak, akik ezt kérik, fizetés előleget biztosít, hogy így hidalják át azt az időszakot, míg helyreáll a MÁK-nál bérszámfejtő rendszer.

Forrás: omegahirek.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Rétvári vagy Német!
Ez már a megemelt fizetésük lehet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Jankó123: Ne bántsd a felcsúti focistákat, heti egy órát edzenek keményen:-))
enslaved
@volvós: Mit gondolsz, majd szó nélkül hagynák, ha nem 1,5 millió jönne egy hónapban, hanem mondjuk csak 1 millió 400 ezer...Még nem tudnának enni adni a gyereknek, hiszen tudod, nincs semmijük, még autójuk se...
szaboria1
Ha hibás szoftver akkor tessék kézi bérszámfejtést alkalmazni mert ez nem mehet, hogy már 3 hónap óta nem képesek tisztességesen bért számfejteni. Vagy már nem képesek a mai bérszámfejtők a kézi bérszámfejtésre?
enslaved
@szaboria1: Ez az, hogy már vagy 3 hónapja. Ha egy cégnél csak pár napra leállna a termelés, már nagy bajok kezdődnének, itt meg teljesen természetes, hogy rosszul működik a rendszer.
szaboria1
A kormányt is felelősségre kellene vonni mivel a közalkalmazottak bérszámfejtését miért kellett a MÁK-ba tömöríteni. Először is amíg az adatokat a dolgozok munkavégzéséről továbbítják addig helyben el lehetne készíteni a bérszámfejtést.
Az én időmben az 5 gyárinknak külön volt a bérszámfejtése és a kifizetést is ott történt meg. Én aki a központban dolgoztam már csak összesítést csináltam meg a cég egészére. Aminek alapján készült el a TB és adó bevallás és a statisztika.
jancsipapa
@zöldszem: Pedig azt érdemelnék . Pépesre a fejüket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.