Visszautasítja az Oktatási Hivatal az LMP politikusának, Hadházy Ákosnak az állításait, szerintük teljes ellenzéki letámadás zajlik az oktatás terén. Hadházy szerint a hivatal tudatosan folyatta el az oktatási reformra szánt forrásokat alibicégeken keresztül, a hivatal szerint viszont minden rendben volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Valóban ellenzéki támadás, hiszen a szekta még kómában van. Mindenki ellenzéki aki kritizálja, vagyis látja a szart.
Mai hír, hogy a lakosság egyharmada szavazna a fideszre. Vagyis kétharmad ellenzéki. Aki látja a problémákat, mint például az oktatás, az nem lehet kormánypárti. Mit nem lehet ezen érteni?
dr. prédikátor
Az hát!!! Támad a Gyurcsány meg a Bajnai!!! Háttérben meg a migráncsok!!! :)))
Hellcat
Ezt tegnap írtam...úgy néz ki igazolódik.
Megkezdődött az a fázis amikor már nem tudják megoldani a helyzetet ezért inkább lejáratják az egészet. A tanárok szülők diákok egyértelműen a fidesz által kreált KLIK nevű szarkupac ellen lázadnak, próbálták megoldani de már késő, még a köcsög balogh is beismerte, hogy túltolták a bringát...ennek ellenére még nem mondott le...na szóval most tartunk ott mint a netadó ellen tüntetőknél. Hozzákötik őket az ellenzékhez. A szocik hergelik a tömeget meg a soros pénzeli őket...és máris nem olyan szemszögből látja a paraszt a helyzetet, hogy hú a fidesz elkúrt valamit és lázadnak ellenük, hanem a kurva ellenzék már megint indulatokat szít. Előre érzem, hogy az egyébként békés pedagógustüntetésen meg fognak jelenni vandálok akik szétvernek pár dolgot...igen...fizetett fidesz agresszorok lesznek mint a fidesz székháznál...aztán másnap jön a közlemény, hogy "hát nem hittük volna hogy a szocik hergelése ilyen brutális károkozásba megy át...10e forintos kárra rámondják a 1 milliósat (túlárazásban jók a fijúk) és majd ledöbbenten állnak, hogy szörnyű mikre nem képes az ellenzék...ezzel vége lesz...a pedagógus tüntetések le lettek járatva, a sok agyatlan birka szemében hiteltelenek leszenk, mivel a fidesz médiából nem fognak mást látni, és így megint nem fog egyik se ráébredni, hogy hoppá valami lehet tényleg szar a fideszben.
cs.n.
"Hadházy szerint a hivatal tudatosan folyatta el az oktatási reformra szánt forrásokat alibicégeken keresztül, a hivatal szerint viszont minden rendben volt."
A kettő nem zárja ki egymást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.