A kormány azt ígérte, hogy januártól a szakorvosi minimálbér nettó 270 ezer forintra nő, tehát nem lesz olyan szakorvos az országban, aki ennél kevesebbet keres. Az 1001 orvos a hálapénz nélkül nevű csoport szerint pénteken a szakorvosok megkapták bérüket, és a bérük semmit sem változott a korábbihoz képest – írja az Index.

A hálapénzt ellenző orvosok levelére még decemberben és januárban is úgy reagált a kormány, hogy mindent megtesz a betegellátás biztonságáért. Ekkor tett a kormány ígéretet arra is, hogy nettó 270 ezer forintra nő a szakorvosok minimum bére. Ezt a szaktárcán kívül azóta a Miniszterelnöki Kabinet is megerősítette.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Aki mást várt az elkurmánytól, az a mesék világában él!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
@papa.49: Vernek ezek át mindenkit. És az eszement magyar meg beszívja.
agnes200
Viszont az M1-en milyen jól hangozhatott, amikor beígérték!
Desischado
Erről röviden annyit, hogy az ápolási díj egy fillérrel sem emelkedett, és a szociális segély sem. Az orvosok bérére is nyilván a jegelés van kiadva. Várt bárki is mást ettől a rablóbandától?
Ezek után van még kérdés?
papa.49
@Desischado: Igazándiból nincs is pénz a kasszában, véleményem szerint ha kicsit késve küldik a pénzt Brüsszelből nincs nyugdíj, gyes, táppénz, meg nincs a közalkalmazottaknak fizetés, kb. itt tartunk!!!
kukac50
Mindenki láthatja,hogy a Fidesz nem tartja be ígéreteit!
Egy kis mézesmadzag és tovább lehet hazudni pénzt lopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.