Keveseket lepne meg, ha filmes ötletek születnének a múlt év február-márciusában kirobbant brókerbotrányok nyomán. Ugyanis mind összegében, mind elkövetési módjában vetekszenek az eddig megismert Wall Street-i történetekkel. A 2013-ban, már az Orbán-kormány alatt végzett vizsgálatot a főügyész nem minősítette, azt próbálta érzékeltetni, hogy akkor már nem lehetett érdemi vizsgálatot folytatni, mert olyan szinten kiépült a bűnszervezet. A főügyészség nem vizsgálta a botrányban a minisztériumok és kormánytagok érintettségét, és azt sem, hogy a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. hogyan vette ki a Quaestorból sietősen a 3,8 milliárd forintját. A főügyész magyarázata szerint azért maradtak el a vizsgálatok, mert a Központi Nyomozó Főügyészség elutasította az ezekkel kapcsolatos feljelentéseket.

Forrás: stop.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egy tisztesseges, demokratikus orszagban, ha egy ilyen meretu botrany soran kiderul egy jol kiepitett bunszovetkezet (maffia) es a kormany osszefonodasa - a kormany AZONNAL lemond...

Nalunk meg polpoltpetya kimossa majd a szarbol mindket felet, kiszur nehany fontosnak tartott ugyfelet a kartalanitasra, aztan lehet mondani, hogy nincs itt semmi latnivalo, oszoljanak emberek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@karma1: Egy tisztességes, demokratikus ország nem jut el eddig. Ott a hatóságok a helyükön vannak és teszik a dolgukat pártpolitikától függetlenül - gondolom én. Te tudsz egy tisztességes országot? Én nem.
kkalman
Az egész csürhe benn van nyakig a kakiban a Quaestor ügy kapcsán, erre jön egy "ártatlan" Ibolya, és kivakarja őket onnan. Jobb helyeken ezért már az "ártatlan" Ibolya is a vádlottak padján ülne a kivakartakkal együtt.
kabóca
Úgy hallottam, hogy a Quaestor rt. jogutódja a Disznótor bt. lesz.
karma1
@Mangu: Igen, igazad van, mindenhol van valamilyen foku korrupcio, persze csak az nem mindegy, hogy milyen foku, es meddig lehet csinalni.

Siralmas, ami az orszagunkban politika ne'ven fut... Nem politika az, csak cirkusz a nepnek,... Es mar a kenyer is elfogyott...
vadnarancs
Szerintem emuttnyócév meg a Gyurcsányi a hibás!
Mangu
@karma1: Ácsi, ha politikát említesz, akkor légy tisztában az alap fogalommal. Hatalom megszerzése, megtartása, működtetése - ezek után jön a különféle címkézés. Megszerezték és élnek vele, mert akik kecskére bízták a káposztát (hívők, megosztott ellenzékiek és a közömbösek) azoknak fingjuk sem volt róla, hogy mit tesznek. Utólag csak a sírás marad és az okoskodás. A korrupció, sajna egy természetes emberi cselekvési forma, mely ellen tudatosan kellene fellépni a hatóságoknak. Mivel ott is emberek vannak, ... a többit rád bízom (lásd pl. rendőrség - belső elhárítás)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.