Jövő hét elején sok helyen már szeles lesz az idő és bármikor érkezhet eső. A hét közepén pedig egyenesen leszakad az ég: szerdán 11 mm csapadék is eshet – írja az idokep.hu. A meteorológiai oldal előrejelzése szerint szerdán akár még hóval is találkozhatunk.

Szerdán egy mediterrán ciklon következtében országszerte számíthatunk csapadékra, többfelé jelentős mennyiségű eső is eshet. Az érkező hidegebb levegő hatására a Dunántúlon havas eső, akár havazás is előfordulhat. Szeles marad az idő.

A hosszú távú előrejelzés sem kecsegtet sok jóval: a hónap további részében is 10-15 fok közötti hőmérsékletre, sok esőre számíthatunk. Viszont időnként kibújik a nap és nem megy fagypont alá a hőmérséklet még éjszaka sem.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@sokanvagyunk: ne adj nekik ötletet...még a végén kihírdetik..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
prime777
Istenem!
Mi lesz itt nyáron ha februárban 10-15 fok van.
Majd jön a 40-50 fok.
wagabund
Már duzzad a Mariska és a nektarin rügye, igencsak készülődik az egres, a földből igencsak bújik mindenféle...

Bármennyire is szörnyülködünk, a természet jól működik...néha túl jól, de így izgalmas.
sokanvagyunk
Ez már elég a rendkívüli állapot kihirdetésére?
wagabund
@sokanvagyunk: ne adj nekik ötletet...még a végén kihírdetik..
Toby
@prime777: Mi lesz nyáron, ilyen melegben ? Jól beérik a tarhonya.
bra048
Mi tagadás a cím ellentmondást tartalmaz, mert azért februárban nem ritka a fagypont alatti, vagy a körüli hőmérséklet sem. Ehhez képest talán örülni kellene a tavaszias, vagy azt idéző időnek...
enslaved
@bra048: Nincs ok az örömre, mert ilyenkor kemény télnek kellene lenni. Akik ennek örülnek, azok a vírusok.
bra048
@enslaved: Kedves kommentelő társam ! Gondolja át még egyszer a kérdést ! Szerintem van ok az örömre, mert a most tapasztalt februári időjárásban kevesebb hajléktalan, vagy fűteni megfelelő anyagiak hiányában nem képes embertársunk talán nem kényszerül rá az egyébként nála esedékes fagyhalálra... Ha ez Önnek mindegy, akkor szeretettel arra kérem -ha még képes rá - idézze tudatába a társadalmi szolidaritás fogalmát !.
enslaved
@bra048: Kár, hogy a lényeget nem értette meg. Van ilyen...A mutáns vírusok miatt valóban nem kell majd fűteni...
bra048
@enslaved: A "globális felmelegedés", vagy mi a szösz miatt én is aggódom. Sokszor nehéz elviselni a nyári 40 fokos hőmérsékletet. ( Az Ön által vélelmezett lényegét egyébként megértettem.)
enslaved
@bra048: A legkevesebb a nyári 40 fok, az ember bekapcsolja a klímát, vagy fejest ugrik a medencébe. A vírusok miatt fogunk meghalni, és ez nem kifizetődő spórolás senkinek.
bra048
@enslaved: Szerintem nagyon sok virus elleni szer van. Azt kell szedni, A hőgutától jobban félek, mert az ellen én nem találtam meg az ellenszeremet. (Talán ön orvos, vagy természetgyógyász ?)
enslaved
@bra048: Egyik sem, én üzletember vagyok. A családban viszont van két immunológus, ebből egyikük az MTA doktora, és tüdőrák kutatással foglalkozik főleg. Sajnos elég rossz előjeleket jósoltak a vírusokkal kapcsolatosan, ha az időjárás ilyen ütemben változik. Hőguta ellen pedig a legjobb megoldások amiket le is írtam, ha ezek nincsenek meg otthon, akkor a hideg vizes borogatás, és nem menni ki a tűző napra.
pbalage
@enslaved: a lekszuszról is mesélj, azok a legjobb részek a sztoriban. Hány lóerős, miért a legjobb, ha van masszázs funkció is az ülésben, azok nagyon szórakoztatóak...
A rákot tudom hogy utálod, csak az asszony szereti, arról nem kell infó, de az automata pigpongadalógép dolgai még jöhetnek olyan cukker...
enslaved
@pbalage: Értelmetlen amiket ideböfögtél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.