A Demokratikus Koalíció azt akarja az aláírásgyűjtéssel megakadályozni, hogy ellenzéki vezetésű kerületekben a Tisza Párt jelöltet indítson. A DK petíciót indít, hogy senki se veszélyeztesse a Fideszt 5 évvel ezelőtt legyőző, sikeres, népszerű ellenzéki polgármesterek újraválasztását – közölte pénteken Kálmán Olga, a párt frakciószóvivője.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a demokrácia DK-sok? Vagy erőszakos toporzékolás?
Béla333
Aláírásgyűjtés azért, hogy egy másik ellenzéki párt ne induljon ott, ahol akar?
Egészen elképesztő! Igaz DK-sok?
Clavigo
@KisTehen: @Maccska: Csitora van az " állatkertben"...!! kuss legyen..!!
simmering73
''A párt nevében Kálmán Olga azt mondta, hogy a Tisza Párt ismeretlen jelöltjeinek nincs esélyük a győzelemre, de az ellenzéki szavazatok megosztásával a Fidesz győzelmét érhetik el. A DK szerint nincs olyan pártérdek, amely indokolná, hogy az ellenzék elveszítse az öt éve megszerzett kerületeket és másokat ne szerezzen meg. Orbánt kell legyőzni.

Kálmán Olga úgy fogalmazott, Magyar Péternek el kell döntenie, kinek az oldalán áll, Orbán és a Fidesz vagy Orbán ellenfelei, az ellenzék oldalán. A DK szerint ugyanis az ellenzéki szavazók megosztása kizárólag a Fidesz érdekeit szolgálja. A petíciónak nyilvánvalóan nagy ellenzéki támogatást kell kapnia, ami figyelmeztető jel Magyarnak: nem tehet meg akármit.''
nepszava.us/a-dk-peticiot-indit-magyar-ellen/
leszholnapis
pont ti ugattok??Fleto nélkül nem lenne a fidesz horda

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.