Kedvezményeket kaphatnak majd azok a munkaadók, akik egykori állami alkalmazottakat foglalkoztatnak, a jelenlegi tisztviselőknek pedig önkéntes kilépési programot is indítanak - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a köztévében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Lézerjanika ! Mutass példát, és kezd magaddal !!!
eszegfu
Ez a mondatrész nekem nagyon sokat mondó! "...kiváló gazdasági programok ellenére sem tudta az ország érdemben javitani a versenyképességét." Tehát nem versenyképes M.o ezt most beismerte! De azért elég "otromba" dolog mindezt ráfogni az "állami alkalmazottak magas számára", azaz a közigazgatásban dolgozók teljes létszámára! Kiváncsi vagyok, hogy a minisztériumokból hány embernek mondanak fel, vagy akár a tanácsadók, miniszteri biztosok, államtitkárok közül mennyit menesztenek?! Mondjuk az is csak hiu ábránd, hogy az eddigi életében anyakönyvi ügyekkel, esetleg gyámhatósági ügyekkel foglalkozott, most meg majd "felszivja" a versenyszféra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.