Nem indíthat több vagyonosodási vizsgálatot a NAV, kizárólag rendőrségi kérésre. A január óta hatályban lévő szabályozás szerint nem indíthat többé vagyonosodási vizsgálatot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kivéve abban az esetben, ha azt a nyomozó hatóságok kérik – hívta fel a figyelmet a változásra a Népszabadság. A lap szerint a döntés pozitív hozadéka, hogy véget érnek a felesleges vegzálások. És nem lesz értelmük az olyan típusú kijelentéseknek sem, hogy majd xy pártember ellen vagyonvizsgálatot kezdeményez egy másik politikus. Továbbá kiveszik a volt házastársak, haragosok, irigyek kezéből is ezt a bosszúálló fegyvert.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Egy újabb törvényt hoztak saját érdekükbe!
Szabad a rablás!!
Így nincs mitől tartani(nem azért, mintha eddig lett volna) Rogánnak, Szijjártónak, Ráhel nasasszonynak... kepkezelo.com/images/0xw37dsgkr3jwjuwe45g.jpg
volvós
Ezek szerint meg kell szüntetni a NAV-ot !!!
Mindenki annyit csal adót, amennyit akar
Oszt jónapot !!!
karma1
@volvós: Hova gondolsz! Akkor mitol inditananak alapos vizsgalatot a nagyanyo ellen, aki 200 ezerert akart nagyothallo keszuleket venni az unokajanak (fianak? mar nem emlekszem pontosan, csak egy csaladtagjanak).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.