A 444.hu újságírója egyenesen Felcsútra zarándokolt el, hogy megnézhesse Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatát. Eddig meg lehetett nézni a honlapon, de vége a jó világnak, most már csak a miniszterelnök falujában lehet megtekinteni.

Mészáros Lőrincnek nem volt rossz éve 2015-ben, a nyilatkozat alapján takarékszámláján 69,69 millió forintos megtakarítása van, ezen kívül van 50 000 000 forintja készpénzben (így kereken), és szerződések alapján fennálló pénzkövetelése is van, valaki vagy valakik jönnek neki 524 millió forinttal. A tavalyi év legfőbb bevételi forrása az állami közbeszerzéseken rendre jól szereplő Mészáros és Mészáros Kft. volt, amiből 817 571 429 forintos osztalékot vett ki, de cégén keresztül tanácsadésért is kapott további 5,1 millió forintot.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Jó hír a milliárdosoknak!! Részükre megszűnt a NAV!
Abból sem lesz semmi gond, ha nem adják le, az amúgy is kamu adóbevallásukat!

Gyász jelentés!
A NAV megrendülten tudja, hogy dolgozói halálra röhögték magukat, a politikusok 2016-os adóbevallásain.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bakegya: Ó, így már érthető! Magyarországon keresi meg a lóvét és külföldön fekteti be. Azt a leborult szivarvégit, miért nem ment messzebbre? Innen a szomszédból hamar visszavehetik tőle vagyonkáját. Vagy esetleg határmódosítás van kilátásban?
bakegya
@Eriksson: ó,ott is OLAJOZOTTAN vitetik a dolgaikat a fővzeték partvonala alatt JÓL ELGURITOTTA A GARAST ,naagy a Vitézi rokonyság ott is-Hernádipityu majdnem bele is bukott,de aztán csakkk besokkolt,de mára már volt az a pénz amin kipihenhette.O...győző-ékeknél így működnek már csakkk jól a magyarkodó reformok,és hát ennek okán muszályból bent is kellett maradnunk az EU-ban is-mert ugye a pénzcsapot azt ne kezelhesse már más. A Déli-áramlat mégis csakkk a tengernagyságával kecsegteti a vörössegfoltokat is fenntartva a kicsit már koszos de sós Adria SZIGETVILLOGÁSÁBAN.Rasika saját lábon saját szigeten már évekkel ezelőtt megvethette az ágyát OTT IS,méghozzá pintér papival osztatlan közösben-tovább is van,mondjam még?-még a végén száműznek csakkk engem a másvilágra,mert még véletlenül se szeretnék velük egy hajóban evezni.
Eriksson
@bakegya: Jobb is nem a közelükbe menni, mert még elkap az ember valami fertőzést. :)
A többi nem annyira egyértelmű. Főként szóbeszéd szintjén terjed, mint a népmesék. Van valami igazságalapja, de ki van színezve, hogy élvezhetőbb legyen. :)
feleselek
Persze! Kellett a vikinek egy kis aprópénz...!
Nil
Vajon mennyit kell tejelnie a várúrnak belőle - hálával és köszönettel?
Jankó123
Húsvét van ugyebár.
A Lőri meg nem állíthat be ilyen nagy sátoros ünnep alkalmával a Viktorékhó rongyos 4-500 millával, úgyhogy vinnie kell az összes kivett lóvét!
Nehogy még a szájára vegye Lőrikét az "új székesfőváros" népe és azt suttogják róla, hogy Ö a falu rossza!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.