A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és a bevándorláspárti baloldal akar idegeneket betelepíteni Magyarországra, a letelepedési kötvény pedig nem bevándorlási, hanem befektetési kérdés.

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményben Gréczy Zsoltnak, a DK szóvivőjének szavaira reagált. Ebben úgy fogalmaztak, hogy a program befektetőket és már közel 250 milliárd forint bevételt hozott a magyar államnak. A közvetítőcégek nem viszik, hanem hozzák a pénzt az országba, a program megfelel az európai uniós szabályoknak, a közvetítői díj megfelel a nemzetközi gyakorlatnak, a közvetítő cégek tulajdonosi háttere ismert, anélkül engedélyt sem kaphatnak – emelik ki.

Gréczy Zsolt a saját főnöke körül szaglásszon, gyanús milliárdok ugyanis Gyurcsány Ferencnél landolnak, aki "ma is Brüsszelből és az MSZP-SZDSZ kormány alatt nyélbe ütött privatizációs ügyeiből tömi a zsebét", és akinek kormányzása alatt az offshore cégek ezermilliárd forintot vittek ki adózatlanul az országból – jelenti ki a Fidesz.

A DK szóvivője korábbi sajtótájékoztatóján azt mondta, a Demokratikus Koalíció (DK) kikéri az adatokat arról, hogy hányan és kik érkeztek letelepedési kötvénnyel Magyarországra, illetve "kik azok a fideszes politikusok", akik a letelepedést intéző offshore cégekhez köthetőek. Gréczy Zsolt sajtóhírek alapján arról beszélt, hogy az offshore cégek százmilliárd forintot kereshettek a letelepedési kötvényeken.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Boldog lelki szegények, mert övék...már a fél ország ! Mocskos bűnöző csürhe !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@Szeparepa2: ez a kérdés érthetetlen!!!
Dr. Felipe
Jaja, mikor a g..inek is hozott a Jézuska Brüsszelből kisvasutat, ami meg is lett hosszabbítva.
Pálinkafőző Rézüst
a hernyók, ha megpróbálnak beszélni tanulni...
Mézike
@Szeparepa2: Hát na. A meló mint kifejezés fogalma relatív. Ki , ki mit ért alatta...
Monnyuk a most regnáló kormánytagok igen egyedi véleményt alkottak a munka fogalmáról...
kukac50
Nem lehet igaz,hogy minden Fideszes faszkalapnak Gyurcsány fóbiája van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.