Az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ma reggel flashmobbal adta tudtára a KLIKK-nek, hogy ragaszkodnak az igazgatójukhoz. A mintegy 30 tanár – a nevelőtestület 95 százaléka – reggel hét órától az iskola épületében található intézményfenntartó központtal szembe sorakoztak fel, így demonstrálva a felmondott iskolaigazgató mellett. Deák Ágnes azután adta be a felmondását, hogy az előző napi értekezleten két kemecsei, fideszes önkormányzati képviselő minősíthetetlen hangnemben számon kérte tőle, hogy miért “lázítja” a tanárokat.

Forrás: ezahir.hu
Feltöltő: Móricz Csaba
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Deák Ágnes azután adta be a felmondását, hogy az előző napi értekezleten két kemecsei, fideszes önkormányzati képviselő minősíthetetlen hangnemben számon kérte tőle, hogy miért “lázítja” a tanárokat."

Már a legalsóbb szinteken is fenyegetőznek ezek a g..ik? Hát persze mert ezt írta le nekik Lillafüreden a főg..i hogy akit csak lehet meg kell félemlíteni hogy ne menjen el szombaton tüntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.