Ózd jobbikos polgármestere szerint a fideszes vagyonnyilatkozatokban vannak "korrupciógyanús fekete lyukak".

Janiczak Dávid ezt csütörtökön arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője azt mondta: a jobbikos politikus öt helyről vesz fel pénzt, s "ez az elképesztő álláshalmozás nemcsak törvénytelen és erkölcstelen, de maga a korrupció is".

Az ellenzéki politikus visszautasította, hogy öt helyről kap tiszteletdíjat, felsorolása szerint Ózd polgármestereként, megyei közgyűlési küldöttként és az ózdi média felügyelőbizottsági tisztségéért kap fizetést, s ennek törvényességét mind a jegyző, mind a megyei kormányhivatal megerősítette.

"A szánalmas fideszes hazugságért természetesen megteszem a szükséges jogi lépéseket" – tette hozzá.

Janiczak Dávid egyúttal felszólította Riz Gábor fideszes országgyűlési képviselőt, hogy nyilatkozzon: a parlament honlapján feltüntetett havi 224 ezer forintból él vagy felveszi és eltitkolja 750 ezer forintos miniszteri biztosi fizetését is.

Az ózdi polgármester szóvá tette, hogy pártja kérésére a Fidesz képviselői nem hozták nyilvánosságra a velük egy háztartásban élők vagyonnyilatkozatait. "Vajon milyen korrupciógyanús rejtegetnivalójuk lehet?" – kérdezte.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Lopnak, csalnak, hazudnak, átvernek, hülyének néznek, hűtlen kezelnek, "saját lábon állva" luxusoznak - barom birkák, ezt akartátok ?
"Lesz még rosszabb...lesz még rosszabb..."
justhpeter
"A jobbik talált egy fekete lyukat" Mi van ? Magukba néztek ?
Toby
@justhpeter: Valamelyik jobbikos csajónak félrecsúszott a bugyi közepe...és még csak a Hubble sem kellett hozzá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.