A Fidesz frakcióvezetője szerint az MSZP-nek folyamatosan bocsánatot kellene kérnie a kormányzása idején hozott intézkedések miatt.

Kósa Lajos hétfőn a parlamentben a miniszterelnök napirend előtti felszólalása kapcsán azt sorolta a szocialistáknak címezve, hogy több 100 iskolát szüntettek meg, elvonták a 13. havi közalkalmazotti fizetéseket és nyugdíjakat, megszüntették az otthonteremtési támogatást.

Kósa ma: az MSZP kérjen bocsánatot, mert elmúltnyolcév!

Az LMP-s Schiffer Andrásnak válaszolva visszautasította, hogy a kormány nem tesz a gyerekek versenyképes tudásáért; a jobbikos Vona Gábornak pedig azt mondta: amíg nem tisztázzák Kovács Béla korrupciós ügyét, nincs jogalapjuk korrupcióról beszélni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Lajoska ! Rohamosan romlik az állapotod, Grácban neked is van hely ! Ott festesd meg magad -. no nem huszárzubbonyban, hanem hátulkötözősbe !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@papa.49: Nem tud két értelmes mondatot elmondani. Ez a választóit minősíti.
Bercifiu
Laja! Küldjél le egy sört, s tedd el a kupakot.
zöldszem
@Bercifiu: Nyelje le a kupakot is, jó lesz gégezárónak!
kukac50
6 éve a Fidesz kormányoz azóta sokkal rosszabbul élünk romlott az életszínvonal nagyon sokat, illő lenne már a Fidesznek csak 6 évre vissza tekinteni, mert nagyon siralmas állapot van az országban. Van a migráns ügynél fontosabb is arra kellene koncentrálni Nekik.
evacica
Lalinkirály még mindig nem unja az elmúlt "nyoc" évet, pedig már 6 éve ők fosztogatják és teszik tönkre ezt az Oroszországot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.