A Fidesz frakcióvezetője szerint az MSZP-nek folyamatosan bocsánatot kellene kérnie a kormányzása idején hozott intézkedések miatt.

Kósa Lajos hétfőn a parlamentben a miniszterelnök napirend előtti felszólalása kapcsán azt sorolta a szocialistáknak címezve, hogy több 100 iskolát szüntettek meg, elvonták a 13. havi közalkalmazotti fizetéseket és nyugdíjakat, megszüntették az otthonteremtési támogatást.

Kósa ma: az MSZP kérjen bocsánatot, mert elmúltnyolcév!

Az LMP-s Schiffer Andrásnak válaszolva visszautasította, hogy a kormány nem tesz a gyerekek versenyképes tudásáért; a jobbikos Vona Gábornak pedig azt mondta: amíg nem tisztázzák Kovács Béla korrupciós ügyét, nincs jogalapjuk korrupcióról beszélni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Lajoska ! Rohamosan romlik az állapotod, Grácban neked is van hely ! Ott festesd meg magad -. no nem huszárzubbonyban, hanem hátulkötözősbe !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Lajoska szoktál te KSH adatokat nézni? 2011-ben volt a legkevesebb gyermek születési szám: 89000 sem érte el. Már nincs egy osztályra való gyermek után pótlás sok helyen. Akkor kik is lennének az osztályokba.
papa.49
Kupakosféleszűlaja röviden, DUGULJ EL MINT A RETYÓ!!!
Rózsika Hatházi
Bazmeg kupakos! Nektek hány meaculpát kéne mantráznotok, az elmúúttt 6 év miatt? Ostoba!
Toby
Lajoska ! Rohamosan romlik az állapotod, Grácban neked is van hely ! Ott festesd meg magad -. no nem huszárzubbonyban, hanem hátulkötözősbe !
Cicero
Ahogy elnézem,akkorát még nem bukott párt amilyet ezek fognak.Mert hogy fognak,nem kétséges.Annyi sz@r gyűlt már össze mögöttük,hogy azt már nem lehet ellapátolni.
coni
Addig amíg nagy tömegek csápolnak neki és isszák minden szavát működni fog a rendszer. Kósa és Tsai 2014-ben sem voltak okosabbak és ez mindent elárul a magyarokról (1,3M szavazót kivéve).
kamazuka
Ma is előttem van.
"emberek!El fog jönni a kánaán,,Ezt kiáltotta.
A ká-ig stimmel,csak a vége változott "osz,,-ra
nyanya001
Hogy nem szakad rátok a mennyei latrina !
Ennyit tudtok 6 év kormányzás után ?
joopapa
Na te agyalágyult kupakos huszituszi lala, befoghatnád a pofádat! Te és a szájtátó petya áltatok ki azt hangoztattátok annak idején habzó szájjal hogy államcsőd közeli állapotban van az ország, be is dőlt a forint azóta se jött helyre! Ha a szocik bezártak száz iskolát lehet oka volt, ha nem ki kel nyitni őket vaze! A 13 havi bért meg vissza kell adni, ja hogy nincs rá lóvé akkor meg kusti van!
Rózsika Hatházi
@joopapa: Tudod, az egészben az a legszomorúbb, hogy csak erre van eszük. Hátrafelé mutogatni, mantrázni, hogy a cucilisták, meg az elmútt nyóc év. Hogy azok elvették a 13. havi fizetést, meg nyugdíjat. DE, MAJD MI ADUNK 14. HAVIT IS. Az hun van? Elloptak 3000 milliárd magánnyugdíj megtakarítást. Amihez nyúltak a 6 év alatt, mind szarrá változott a kezeik között. És még ezeknek van pofájuk mutogatni. Azért, jól mondta a tegnap esti "Heti hetes"-ben Heilig Gábor. Az lehet, hogy az előző kormányok talicskázták a lóvét, de legalább éjszaka tették. Viszont a mostani, fényes nappal, markolóval és közben még pofán is röhögik a zembereket.
JAJMÁR
Eddig bejött nekik a visszamutogatás.
Mondjuk én már régóta sírva nevetgélek ezen, mert nagyon viccesek, ahogy igyekeznek kibújni a felelősség alól, de gyorsan elorozva amit csak lehet, Csak siralmas, hogy még mindig vannak, akik kómásan nyelik a napi adagot.
simmering73
1998-2002 között ezek a mocskok vettek el a nyugdíjasoktól havi 19 ezer ft-ot, amit a szocialista kormány adott vissza.
papa.49
@kakaósbögre: A fütyisz csupa ilyen kvalitásúból áll, de a kupakosféleszűlaja kimagaslik közülük...
micfild
@Rózsika Hatházi: ezek teherhajóval hordják ki...egy nagy teherhajón elfér 6ezer konténer..
Kósa meg figyelhetne jobban hogy egyen a főnöke szines kis cukorkáiból mert egyből hülyeségeket kezd el beszélni
cs.n.
És a Fidesz mit tett volna a gazdasági világválság idején, adott volna még 14. meg 15. havi fizut is? Nagy mázlijuk volt, hogy nem ők kormányoztak akkor, így bármikor fel tudják használni a szocik rugdosására.
tothjani
A Hitleri Németországban az alulfizetett rengeteget dolgozó embereknek meg kellett indokolni hogy ki a hibás a fegyverkezésre elkötött milliárdokért, amit lehetett volna akár jobb életet biztosító fejlesztésekre költeni.
Neki bejött és majdnem elfoglalta Európát.
Mi meg majd lefocizzuk??
Szókrakész
Lala!

Elmúúúthatéves(sőt már 7) a debreceni mocsár, láp.

Én a helyedben hallgatnék.
Orbán kapott kisvasutat.
Sőt jön a Viktor-Récsöl vasútvonal.
Te kaptál szép villamosokat, stadiont, ...Rolling Stones koncert jegyet Új-Zélandra. Mert közelebb más is el tudna menni.
Úgy nem lenne olyan jaszkalis.
A fideszesek szép új 50-200 milliós lakást vehetett, maguknak és külön a gyerekeinek.
Attól függetlenül, hogy full eladósodva mind.
Akkor honnan van rá a pénz?
Szóval!
Ha hallgattál volna, ...
Minden amit mond felhasználható ön ellen a bíróságon, kérhet magának ügyvédet, vagy ha nem telik rá(hiszen legatyásodtatok) akkor az állam ...
szaboria1
@simmering73: Akkor 20% kellett volna 1999 januárjától adni helyette csak 8% adtak. mára már van akinek 2 millával több lenne ha akkor meg adták volna.
1magyar
Na néptől többet elvett a fidesz, nekik kellene inkább bocsánatot kérni. Már unom a visszamutogatást, mert mindenki érzi a saját bőrén, hogy rosszabbul él. Az mszp több népjóléti intézkedést hagyott életben.
Maxipocak
@Cicero: "Ceterum censeo" :) Imádkozom hogy így legyen! Már csak azt kell kiötleni, hogy az összelopott vagyont miként vesszük vissza!
zöldszem
Te vízköves agyú, narancsmajom!!!
Azért kaptatok már 6 (hat, bazd+) éve kormánypálcát a kezetekbe, hogy rendbe rakjátok, az "elkúrásokat".
Ez megy 20 éve...a két párt egymás mutogat, hogy miért tart itt az ország...
4-8 évente van kire kenni a szart!!!
Cicero
@Maxipocak: Egyszerű ez mint az 1x1. Valahol már írtam erről.Mivel saját magukra írták a törvényeket,a következő kormánynak egyszerűen nem kell azt figyelembe venni.És a nép részéről ki kell adni az új kormánynak az ukázt,hogy önmegtisztító folyamatként nem maradhat el a felelősségre vonás,és önmagukra szigorított törvényeket alkotni-alkottatni,tudják,ha megbotlanak: ketrec a jutalom. Ezt már csak így lehet.
csetere
@papa.49: Nem tud két értelmes mondatot elmondani. Ez a választóit minősíti.
Bercifiu
Laja! Küldjél le egy sört, s tedd el a kupakot.
zöldszem
@Bercifiu: Nyelje le a kupakot is, jó lesz gégezárónak!
kukac50
6 éve a Fidesz kormányoz azóta sokkal rosszabbul élünk romlott az életszínvonal nagyon sokat, illő lenne már a Fidesznek csak 6 évre vissza tekinteni, mert nagyon siralmas állapot van az országban. Van a migráns ügynél fontosabb is arra kellene koncentrálni Nekik.
evacica
Lalinkirály még mindig nem unja az elmúlt "nyoc" évet, pedig már 6 éve ők fosztogatják és teszik tönkre ezt az Oroszországot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.