Magyarországot a szarból nem a 400-as vegyes váltó, nem Hosszú Katinka, de a gyerekeink fogják kihúzni, ha megtanítjuk őket, – na nem úszni, bár azt sem árt – hanem gondolkodni, egymással együttműködni, a problémákat kreatívan megoldani, a tudást és a munkát megbecsülni, mindazt, amiről a Nemzeti Együttműködés Rendszere képviselőinek fogalma nincs.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Ha itt a Gyurcsány lenne, demokrácia lenne és nem fasizmus!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Szókrakész:" Ha itt Gyurcsány lenne, már hazánk se lenne.
Erről ennyit."
Szeretnék kérdezni valamit tőled.
Most van hazád?
Mert most Fidesz haza van ami az én olvasatomban azt jelenti,hogy aki velünk van az nemzeti.
Aki meg nem tart velünk az hazaáruló nem?
Szókrakész
@magyarbakancs: Egyáltalán nincs.
Magyarország mint cég van bejegyezve Amerikában.
Nincs alkotmányunk, csak egy "cég"törvény.
Orbán a cég kinevezett ügyvezető igazgatója.
Az előzőek adták el.
az mszp-szdsz qermány.
Mi már csak rabszolgái vagyunk a rendszernek.
Itt mindenki egymást üti-vágja, de nem látja, hogy ezt tandemben tette a jobb és bal oldal.
A népnek se joga, se lehetősége nem volt kivédeni.
Maffiák uralják az országot már hosszú-hosszú ideje.

És egymást öljük hamis ideológiák miatt, miközben a legalapvetőbb dolgot se vesszük észre, hogy ez egy mesterségesen, ezek a fentebb említett maffiózók által gerjesztett helyzet forog fenn.
Kihasználják, hogy a nép a szimpátia és nem a józan ész és gondolkodás alapján ítél és választ.
Jönnek a mézes-mázos külsőbe csomagolt dumáikkal, amit aztán úgy módosítanak, ahogy akarnak, mert a birka nép nem látja, vagy ha látja is mi folyik itt, akkor önmagának se beismerni, hogy átverték.
Az emberi EGO játéka ez, ahogy uralkodni tud az ítélőképességen, gondolkodáson.
És ezt a politikai pártok spindoktorai, lelki- és agyturkászai jól felismerték.
Aszerint alakítják a nagy dumákat, beszédeket, VÁGÓHÍDI INDULÓKAT!!!
magyarbakancs
@Szókrakész: Jó válasz volt.
Nagyon jó amit írtál
bundi
@Szókrakész: tudom pl továbbhitelezte a bankszektornak, letétbe helyezte az mnb-nél...és igen használt fel belőle...ha megnézed az akk adatait látod a táblázatban a benkszektornak továbbhitelezett összeget is, amit 2010 után éltek fel...és tudod a mol is nagy siker volt egy időben amikor 24 000 árfolyam körül megvették...igaz ma csak 13-at ér...de...de...
egyébként ha belegondolsz...a kormányadatok szerint idénre kb 35 000 milliárdos gdp-t vár ami közel 30 százalékkal több mint a 2010-es...az adóbevételek mivel extra sok új adót vetettek ki az egekben vannak...a nyugdíjpénzek ismét az állambácsihoz folynak be év plusz 300 milliárdot hozva ami a szociknál még a manyuphoz ment...ennek ellenére az eü egyre nagyobb nyomorban az oktatásban már a krétát is a tanárok veszik...az év közepéig kikapcsolási moratórium van a szolgáltatók és a klik között...minden új beruházást és fejlesztést közel 90 százalékban az unió pénzel...és a 2020-ig megadott keretet 2017-ig le is akarják hívni...a kettő valahogy nem stimmel...akkor hol az az extra sok pénz ?...
bundi
@Szókrakész: ja és ugye még a ruszkik 3600 milliárdos hitele benne sincs, valamint az ehhez kapcsolódó plusz 5000 milliárdos beruházás hitele...mert ugye ezekről is tavaly döntöttek...
perfekt
A cikk szerzője a hiányolt felsorolt problémák jelentésével ,tegező viszonyban nincs.És a nagy duma-a szarból való kihúzásról-kellene mondanod valamit. Nevezett úszónő-eredményeit egy vizionált álomvilágba helyezni- és várni egy új generációra,hogy majd ők megoldják minden gondját országunknak.A problémák nem véletlenül oldódnak meg-a véletleneknek nincs logikája hanem a felnőttek tetteivel-munkájával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok