Pukli István üzenete: „Nincs hatalmuk felettünk!”

„Nincs hatalmuk felettünk. Ne félj!” – üzeni Pukli István.Mutassuk meg együtt, hogy nem félünk! A méltatlan támadások ellen együtt állunk ki! Pénteken 17 órakor szolidaritás a Teleki igazgatójával: https://www.facebook.com/events/1749500031948129/

Közzétette: Utolsó óra - Vészhelyzet az oktatásban – 2016. február 18.

200-300 fő demonstrált péntek délután a budapesti Teleki Blanka Gimnázium környékén az igazgató lejáratása ellen. A környéken hatalmas volt a rendőri készültség, az Origo szerint csapatszállító kisbusz és rohamkocsi is készenlétben állt.

Így tüntettek a Teleki igazgatója mellett

A tüntetésre levelet küldött Pilcz Olivér, miskolci Hermann Ottó Gimnázium igazgatója, és felszólalt Törley Katalin a Tanítanék mozgalom részéről.

Így tüntettek a Teleki igazgatója mellett

Balogh Bence, a Teleki Blanka Gimnázium diákja azt követelte, hogy a diákokat is hívja meg a minisztérium az oktatási reformról szóló tárgyalásokra. A diákok egy hetet adtak arra, hogy a minisztérium válaszoljon. Kálovics Enikő, a demonstráció szervezője pedig azt mondta,

megfélemlítéssel nem mennek semmire, inkább csak az ellenszenvet szítják.

A tömeg az MTI szerint azt skandálta, "nem félünk!". A demonstráció végén egy perces néma csenddel gondoltak azokra, akik félnek.

Így tüntettek a Teleki igazgatója mellett

Szintén az Origo szúrta ki, hogy közben törölték vagy töröltették a Facebookról a kockás inges tiltakozás esemény-linkjét, és a szervező adatlapja is eltűnt.

Jelen cikk írásakor azonban az oldal újra elérhető itt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
@John J. Dunbar: Ez de jó volt. :) Ha így haladunk,lesz még ilyen,ha nem nagyobb.
Desischado
Hajrá, hadd féljen az orbán banda! Szerintem is tele van a gyatyó. Ennyi ember ellen ekkora készültség? Nem a huligánok romboltak, hanem kultúrált tüntetés zajlott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.