Dénes a tömegközlekedést évekkel ezelőtt autóra cserélte. A szmogriadó miatt autóját otthon hagyta, és BKV-val ment dolgozni. Jegyet sehol nem tudott venni, és első utazásakor megcsapta a hajléktalan szaga. Véleménye szerint az autó olcsóbb, és sokkal kényelmesebb, mint a tömegközlekedés, ezért aki egyszer autóba ül, sosem ül vissza BKV-ra.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
én ültem már párszor (kevésszer, mert idegbajt kapok) dugóban Budapesten az autóban, és mindig-mindig megfogadtam, hogy soha többet nem csinálok ilyet. inkább a metró, villamos. hajléktalan ide, bkv bérlet ár oda.
Koronix
mindkettőt használom. ha messzebbre, bevásárolni vagy szépen felöltözve kell menni akkor csakis autó. a munkábajáráshoz pedig bkv-zek, mert nincs hely parkolni. a bkv szinvonala (a belváron kívül) kritikán aluli - főleg így télen: kosz, mocsok, bűz, beázó és fűtettlen járatok 9000 huf-ért). :/

ezek után a 22es csapdája, h a csökkenő utaslétszám miatt ritkitják a járatokat (ha papíron nem is, de felénk pl. minden második kimarad ha -5 alá megy a hőmérséklet).

nem értem, h miért nem lehet egy ilyen céget úgy üzemeltetni, h emberi áron, normális szolgáltatást nyújtson - hiszen tényleg gyorsabb ha a város távolabbi pontjai közt ingázol. rövidtávon a bringánál nincs gyorsabb. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.