A Demokratikus Koalíció szóvivője "gyomorforgatónak" nevezte, hogy a kormány "kigyúrt bőrfejűekkel akadályozta meg", hogy szocialista politikusok időben be tudják nyújtani a vasárnapi boltbezárásról szóló népszavazási kérdésüket.

Gréczy Zsolt az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében azt írta, hogy amikor pártja népszavazást kezdeményezett a vasárnapi boltbezárásról, előbb a népszavazási törvény szigorításával, majd számos szándékos jogi akadállyal kellett szembenéznie.

Kedden "bőrfejűek szervezett csoportja" várta azokat az ellenzéki képviselőket, akik népszavazást kezdeményeztek volna a vasárnapi boltbezárásról, a Fidesz tehát mára belekezdett a leggusztustalanabb módszerek alkalmazásába is, hogy elhallgattassa saját népét – fogalmazott, hozzátéve: "ahhoz, hogy Orbán megakadályozhassa, hogy az emberek döntsenek saját életükről, vasárnapjukról, ma már Kubatov Gábor láncos kutyáinak szabadon engedésére is szükség volt".

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
2018-ig az összas mocskosságot végrehajták, és lelécelnek !!!
Remélem, Putyinhoz, kisinasoknak !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
"DK: A Fidesz belekezdett a leggusztustalanabb módszerekbe"

Most miért nem lövettek a tömegbe?
Már van benne gyakorlatotok.
Már ismerősek a balhézók.
Ja, hogy most nncs békés tömeg?
Nem lenne olyan hatékony, pártpropaganda növelő?!?!?!
Kutyuska
@volvós: nem gondolom, hogy lelécelnek. Putyinhoz főleg nem. Pincsi kutyának lenni itthon jobb, mint az oroszoknál.
Ezek az alakok élvezik a hatalmat, enélkül nem tudnak élni. Dolgozni nem akarnak, nem szeretnek, nem tudnak, a hazudozáson és gátlástalan harácsoláson kívül semmihez nem értenek.
Nagyon keserves világ vár rájuk, amikor már nem tömi az unió pénzzel őket, alig lesz adót és járulékot fizető ember az országban. Nem lesz miből lopni, és hiába lopták szét az agyukat eddig is és fogják is még, nincs az a pénz, ami el nem fogy. Főként úgy, hogy megszokták, korlátlanul költhetnek. Mehetnek bárhová a világon, uralkodni nem tudnak senkin, ez már hatalmas érvágás lesz nekik, továbbá elkopik a vagyonuk és nem lesz honnan lopni. A családjuk is megszokta a pénzszórást, az ilyenek nem tudnak visszavenni a költekezésből, nincs értéke a pénznek számukra, mivel nem ők dolgoztak meg érte.
Bármekkora vagyonnal is lécelnek le, lassan elfogy a lé.
Sajnos az átlagemberek itthon addigra teljesen elszegényednek, egy nyomortanya lesz az ország. Olyan szegénység lesz, hogy még az albánok is körberöhögnek bennünket.
Demokratikus, erőszakmentes módon Orbánéktól nem lehet megszabadulni, ez biztos.
Sem az ellenzék, sem a civilek között nincsenek olyan erőszakos, kilóra megvehető,balhét kereső alakok, mint Kubatov emberei. Tehát tiszta sor, hogy nincs remény a változásra. Mi is csak tépjük itt a szánkat, de ezzel semmi nem változik. A pedagógus tüntetéshez hasonló tüntetések naponta lehetnek, semmi eredménye nem lesz. Sőt. Látva a NVI-nél történteket, biztosak lehetünk abban, hogy ez az a pont, ahonnan már bármi megtörténhet. Megverhetnek, lelőhetnek, bebörtönözhetnek a hatalom emberei.
Aki tud, menjen el ebből az országból minél előbb. Ez nem az a hely, ahol normális gondolkodású, jó szándékú embernek maradása van.
volvós
@Kutyuska: 17:11

Nagyon szomorú, de sajnos Te irtad meg az igazságot !!!
Ébresztö MAGYAR NÉP !!!
dr. prédikátor
Na kérem tisztelt ellenzék!!!Most csak megint a pofátok jár??? Miért nem léptek??Miért hagyjátok hogy a fütyi-sz a szátokba szarjon???Miért nem jelentitek fel őket a világ összes bíróságán??? Miért nem viszitek az utcára a tisztességes embereket?? Még nem volt elég a megaláztatásból?Képtelenek vagytok lépni!!!Irány Brüsszel,feljelenteni a geci tetves bandát!!!Nincs köztetek egy valamire való vezető aki az utcára szólítja az embereket?
eye
A fradi ultrák kemény arcok.
Asszem őket kéne meggyőzni, hogy igazából ők is vesztesei ennek a rendszernek, és őket is csak kihasználják egyesek a maguk érdekében.
Kaptak egy stadiont, és ennyi.
Mert, ha ők körházba kerülnek betegen, akkor ők is meghalhatnak.
Mert az ő gyerekeiket is próbálják elbutítani.
Mert ők is éhbérért dolgoznak.
Mert neki sem lesz nyugdíjuk, ha ez így megy tovább.
Mert ők is egy tömény szarba találják magukat, ha kizárnak minket az EU-ból.
Mert ők is egy oroszbarát hintapolitikus országában élnek.
Értitek ezt fradisták!?
Jönnek az oroszok (már a spájzban vannak) - megint!!!
Kutyuska
@eye: szerinted van annyi esze egyetlen fradi ultrásnak is, hogy ezt felfogja? Nézve őket és a Fidesz-KDNP-s kötődésű embereket felmerül bennem a kérdés: lehet, hogy a zika vírus nálunk már korábban jelen volt, mint a braziloknál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.