Rogán Antal tartott zártkörű beszélgetést arról, hogy miért lesz „jó” a turizmus államosítása. Az idegenforgalommal foglalkozó magyar vállalkozások azonban nem is tudtak az egyeztetésről, amin Andy Vajna adómentes kaszinómonopóliummal rendelkező oligarcha, és a miniszterelnök közbeszerzésekből milliárdossá lett lánya bezzeg részt vehetett – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Ha egy „átalakításról” szóló megbeszélésre csak az érintetteket nem hívják meg, akkor az a beszélgetés egészen biztosan nem az „átalakításról”, sokkal inkább a lopásról szól. Nem volt elég a trafikok, földek, kaszinók ellopása. Nem volt elég a közbeszerzési pénzek ellopása. Nem volt elég a korrupcióellenes pénzek ellopása. A jelek szerint még a miniszterelnök lányának sem volt elég a férje közvilágítás-bizniszébe ömlött EU-s milliárdok sokasága. Újabb „saját lábra” van szüksége a fideszes családoknak, ez pedig – az italkereskedelem mellett – a turizmus lehet.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány elárulta a magyarokat. A DK szerint a fideszes kevesek most saját magukkal egyeztettek arról, hogy ki, mekkora szeletet hasíthat majd ki a sokaktól ellopott újabb iparágból. A DK által képviselt Sokak Magyarországa az összes fideszes korrupciós ügyet ki fogja vizsgálni, hogy a sokakat kifosztó fideszes kevesek a független bíróság előtt számoljanak el tetteikkel – áll a DK közleményében.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem...nem volt elég nekik...Nekem már elég volt belőlük...a sok fideszes birkát meg csak sajnálni tudom. Szar lehet hülyének lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.