Nap mint nap újabb részletekre derül fény arról, hogyan működik a műsorkészítés az évi sok tízmilliárd forintnyi közpénzből fenntartott állami propagandacsatornánál. Előbb az derült ki, hogyan vágták meg a híradóban a tiltakozó iskolaigazgató, Pukli István szavait úgy, hogy teljesen mást jelentsenek a mondatai, mint amit eredetileg mondott, majd péntek délután Kovács Patrícia színésznő írta meg Facebook-oldalán, hogyan járt az állami tévével. Bejegyzését változtatás nélkül közöljük: "Az állami tévében (nem) létező tiltólistáról mindig az jut eszembe, amikor megkérdezik az öreg székelyt, látott-e már medvét. Láttam biz én, de meglehet, hogy az se az vót - hangzik a válasz. A közelmúltban kiújult ez a vita egy Kulka nyilatkozat után, hogy van-e ilyen tiltólista és ha nincs (mert ugye nyilván nincs, hogy is lehetne), kik vannak rajta. A kérdést bizonyító erővel megválaszolni nem tudom, csak szeretném elmesélni saját történetem. Felkérést kaptam a Ridikülben való...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Székhelyi József ugyanígy járt Egerben. Miután visszamondták a fellépését a helyi kultúrbizottság ülésén felvetették egy fekete lista igényét, hogy legyen valami iránytű a politikai diszkrimináció erdejében. Erről hangfelvétel is készült.
www.youtube.com/watch?v=XV2VaHKDLM8

Gálvölgyi is mesélte, hogy egy vidéki város művelődésszervezője felhívta elcsukló hangon, hogy nagyon sajnálja, de vissza kell mondania Gálvölgyi meghívását, mert családja van és félti az állását.
human
"Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak."
preparátor
Milyen hatalmas vinnyogás kerekedik, amikor kirekesztik a kirekesztőket! Hát, nem kellett volna elkezdenetek!
human
@preparátor: Hajrázzál. A fidesz ebben is jobban teljesít ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.