Mintegy 900 önkormányzat készül arra, hogy kampányoljon a kormány betelepítési kvóta-ellenes népszavazási kezdeményezése mellett – közölte Józsefváros fideszes polgármestere az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Eddig mintegy 900 önkormányzat fogadott el olyan határozatot, hogy támogatja a kormány migrációs politikáját; ezek képviselői szombaton konferencián egyeztetik a teendőiket – közölte Kocsis Máté.

Kocsis Máté: 900 önkormányzat fog kampányolni a kormány mellett

Kocsis azt állította: tavaly tavasz óta példátlan nyomás nehezedik Európára és Magyarországra, a migránsáradat formájában. A kialakult helyzetre "a brüsszeli bürokrácia értelmetlen és veszélyes választ adott" azzal, hogy kvóta szerint el akarják osztani a tagállamok között a migránsokat; ezért fogalmazta meg a kormány, hogy "nekünk, magyaroknak jogunk van eldönteni, kivel élünk együtt", illetve ezért indította útjára a népszavazási kezdeményezést – tette hozzá.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Plakát, kerítés,aláírási fecni, népszavazás...Mi a jó @vaanyátoké nem az egészségügybe, oktatásba nyomjátok ez a pénzt? Mi értelme van te ökör???
Nincs orvos. Nincs ápoló.
Van! 200 millió az MTVA-ra..260 milliárd kastélyra, festményre..cirka 300 milliárd stadionra..50 milliárd Rogánnak propagandára.
Orbán a migránsértékelő, bocs évértékelő beszédében megemlíti egy az az egy mondatban, hogy az oktatásban és egészségügyben ne is számítsanak béremelésre..
Rohadnátok meg! Rohadt haza árulók!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
@Kutyuska: ...ezek lehetnek a "legszegényebbek".
Pestilence
Ő annyira optimista, hogy neki a harmadig telt pohár is telinek látszik ha a fidesz népszerűségéről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.