A Fidesz szerint noha lassan már Európa álláspontja is fordul a bevándorlás ügyében, a magyar baloldali pártok "még mindig szívesen látnának vendégül" bevándorlókat, akár korlátok nélkül.

A baloldal sem a határzárat, sem a katonai, rendőri határvédelmet nem támogatta – állította Gulyás Gergely, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A menekültügyi ellátásokról szólva azt közölte: a kormány csak azt az elvet akarja érvényesíteni, hogy a magyar állampolgárokhoz képest ne élvezzenek előnyöket azok, akik itt átmeneti segítségre szorulnak. Hozzátette ugyanakkor, hogy a kísérő nélkül érkező kiskorúak elhelyezése a gyermekvédelmi ellátórendszerben – a fóti Károlyi István Gyermekközpontban – minden tekintetben megegyezik a magyar gyermekeknek járó elhelyezéssel.

A kormányon lévő Gulyás Gergely a hatalom nélküli ellenzéket pocskondiázza

A fideszes politikus ezért indokoltnak látja az alkotmánymódosításról folytatott vita felújítását, és reméli, hogy az ellenzéki pártok az ország biztonsága érdekében az eddiginél felelősebb magatartást tanúsítanak majd.

Arra a kérdésre, hogy a szerdán bejelentett migrációs válsághelyzet azonos-e a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzettel, a Fidesz frakcióvezető-helyettese azt felelte: ezzel kapcsolatosan a kormány ad majd részletes tájékoztatást.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Meséje már el valaki - akinek megvan mind a két általánosa - hogy mikor, hol, melyik baloldali mondta, hogy korlátlanul mindenkit be kell fogadni ?

Egy szakorvosi vizsgálat bőven rád férne, te szellemi rövidgatya !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Mondja már meg valaki ennek és a többi dupla nullának, hogy hat éve már ők kormányoznak, ők teszik tönkre az országot, ők döntik nyomorba a lakosság többségét!
Ha olyan jól dolgoztak volna az elmúlt időszak alatt, ahogy a propagandában hirdetik, akkor az elődeik minden hibáját, bűnét megszüntették volna!
De nem, hanem mindent, ami eddig nem volt teljesen tönkre téve, azt is tönkre tették!
Önnön maguknak és az őket körülvevő rétegnek nyomatják az anyagi javakat, azt amiket a szegényedőknek nem adnak oda!
prime777
Na ez az ember a fideszben akit ha meglátok elhányom magamat.
Látszik rajta ,hogy az a nagy banta buta feje micsoda sunyi és hazug,de egyébként ha baj lenne a fülét-farkát behúzná és azt mondaná,hogy ő nem tudott semmiről semmit és csak utasításra tett mindent.
És a kormány tele van ilyen emberekkel,akik egyébként nem lennének hülyék,de a tehetségüket rosszra használják.
kobra
@namihami: G. Gabika tátott szájjal rohan be a faszerdőbe!
mariaberta
@Horizont: Igen mert ez a betegség ragályos.
bence
Ha választanom lehetne a gergely gyerek és a bevándorló között , hát inkább a bevándorlót választanám mint őt , mert a bevándorló még ötven év alatt sem okozna annyi kárt , mint amennyit gergely okozott az öt év alatt !
kukac50
Saját rossz döntéseiket akarnák a balosokra fogni. Vállalják a felelősséget minden szavukért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.