Egy ismeretlen hacker feltörte annak a K. Bálintnak a Facebook-adatlapját, aki kegyetlen módon gyilkolta meg a 20 éves Vivient még múlt szombaton. Feltörték Vivien gyilkosának Facebook-adatlapját

Péntek éjszaka egyre több fotó vált nyilvánossá a gyilkos Facebook-adatlapján, éjfél előtt pedig profilképet is váltott. Végül kiderült mi történt, egy magát HackerGirlnek nevező személy feltörte az adatlapját, aminek belépési kódjait át is adta Vivien családjának.

A Lány szüleinek őszinte részvétem, kérésre a Facebook profilt átadom.

-HackerGirl

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajna, szegeny Vivienen mar ez sem segithet , nem tamasztja fel, de legalabb kizarolagossa teszi a vadat... Talan egy kis megnyugvas es elegtetel a csaladnak,...

Reszvetem a csaladnak es a baratoknak,...ELetfogytiglani ennek az erzeketlen szemetnek...

R.I.P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Horizont: Azt jelenti, hogy a hacker ("toro"-t jelent angolul) bejutott a gyilkos computerenek a hardware-ebe az IP cimen keresztul (az mindenkinek van, Neked is, egy sokjegyu szamsor, ha maskepp nem, ugy meg tuodod nezni a sajatodat is, hogy beirod a gugli keresobe, hogy "Mi a sajat IP cimem?" es ott elmagyarazzak, hogy kapod meg, bar szamodra nincs sok jelentosege), es ezen keresztul be tudott lepni az illeto Facebook oldalara, es valoszinu azt vegiggorgette, es lathatta, mire keszul az az agyatlan.
Ez mar csak egy adalek lesz a targyalason, de asszem, a magyar birosag nem fogadja el bizonyittekkent sem ezt, sem a lehallgatott, rogzitett telefonbeszelgeteseket, sem mas, elektronikai eszkozzel tortent felvetelt. (Plane amiota letezik photoshop, meg hanganyagot is ossze tudnak ollozni)...
dr. prédikátor
Ez a kis geci egy elkényeztetett szarkupac! Egy kis senkiházi kis ficsúr!!!De gondolom otthon se nagyon ellenőrízték hogy mit csinál!!!a segge alá raktak mindent!!!
eszegfu
@Mézike: Az én tapasztalatom szerint is nem lehet egyértelmüen a szülőket hibáztatni a nevelésben. Ha nem veszik észre 1-2 alkalom után, akkor már szinte hiába, annyira rászokik. Én szinte "megszállottan" figyeltem az egyik gyerekemet... a pupilláját, a karjait és a lábait, annyira féltettem. Szerencsénkre semmi sem történt, "csak" irtóra érdekelték a drogok! (A másik gyerekem pl. még 1-1 bulira is vitt magával 2-3 liter tejet, ő csak azt ivott...semmi káros dolog soha sem érdekelte.) Ebben az időszakban hallottam dokumentum riportokat a drogosok szüleivel. Egy lány szülei elmondták, hogy a másik gyerekükkel együtt hogyan nevelték őket...az egyik drogos lett, a másik nem. A lényeg az volt: a szülők tönkrementek anyagilag (a lány mindent eladott, amihez hozzáfért), közben lelkileg is, mert állandó rettegésben éltek: mikor jön egy értesités:már nem él...Oda jutottak -- sirva mondták el -- hogy már "szivesebben" látnák a temetőben, mert a drog nemcsak az "élvezőt", hanem a környezetét is tönkre teszi... előbb utóbb ugyis ez a vége, de már nem birják.
Mézike
@eszegfu: Sokan hajlamosak , hajlamosak vagyunk hirtelen következtetéseket levonni egy egy ilyen esetből.
Én mindig azt mondom, ne törjünk senki felett pálcát míg nem tudjuk min ment keresztül. Ha mi lennénk az ő helyében vajon hogy reagálnánk, élnénk abban az élethelyzetben?
eszegfu
@Mézike: Nekem is hasonlóak a gondolataim ezzel kapcsolatban. Egy biztos -- szerintem --, hogy a szeretettel alkalmazott követelményt nem pótolja a pénzbeli "megváltás". És, ha valóban "ismered" a gyerekedet, akkor megbizhatsz benne, de nem árt időnként a "titkos kutakodás" , a 100 szemmel figyelés sem! Abban a pillanatban, hogy eltér a viselkedése a megszokottól, bizony gyanakodni kell! Az eredeti témához visszakanyarodva... ahogy a fotón bemutatott az ujságiróknak, ott a száját is szinte "ökölbe" szoritva jelezte nekem egy igazán "romlott" ember benyomását... semmi megbánás, hanem még neki állt feljebb! Nem lennék most a szülei helyében, az biztos!
Fradigege
Ez a hülye gyerek végképp hazavágta saját magát. Nem sok értelme van az életének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.