A zenekar Tatabányán adott volna koncertet, de amikor megérkeztek, hárman inzultálták, majd megütötték a zenekar technikusait és a Stevie becenéven ismert Tánczos István szaxofonost.

A közlemény szerint „a támadás azért történt, mert a zenekar tagjai kokárdát viseltek”.

A három agresszor az incidens után azonnal elmenekült. A támadásról hangfelvétel is készült, és több részinformáció is rendelkezésre áll: a támadók egyikét Dávidnak hívják, egy fehér Ford Focusszal érkeztek, amely rendszámának első betűje L.

Szégyen, hogy ez megtörténhet 2016-ban Magyarországon – kommentálta a zenekar a történteket.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Azt gondolják a nagyon alacsony szintűek hogy aki kokárdát visel az már valamilyen párti vagy szimpatizáns, ház ez a szégyen .
A kormány nyilatkozatai is szégyen de aki nem tudja magában helyre rakni az ünnepet , érzéseket és saját magát a világban az már egyéni hiba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Hova jutottunk? már magyarázkodnom kell azért, hogy miért tűzök ki kokárdát? Ha viselem, akkor magyarkodó, vagy nem magyarkodó, vagy hazafi, vagy libsibolsináci vagy csak egyszerűen egy magyar állampolgár vagyok, aki még nem menekültem el ebből az országból.
silber13
@GeoCravker: Mellesleg, ha Escher hangyáinak megfelelt a Möbius szalag, akkor egy ilyen kis népnek, mint a miénk, bőven elég, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, nincs szembejövő forgalom.:-))
csa-csa
@silber13: meg az mszmp-ig visszamenőleg (meg azelőtt sem) senkinek!
silber13
@csa-csa: Volta páran, akik sivalkodtak, de reménytelenül. Igazad van!
GeoCravker
@silber13: Szembejövő kell. Ki ellen menne a permanens szabadságharc?
Borsodi
Én is feltűzöm ,és a családban a gyerekek is mert büszkék lehetünk arra,hogy Magyarok vagyunk,azt szégyenlem, hogy ezt a gyönyörű kis országot vannak akik szándékosan tönkre teszik.Most nem csak a kormányunkra gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.