Oláh Lajos, a Demokratikus Koalíció politikusa arra szólította fel a fideszes képviselőket, hogy ne szavazzák meg az államháztartásról szóló törvény módosítását, amely szerint a kormány a kiemelt közfeladatok ellátásáról akkor is dönthetne, ha az ahhoz szükséges előirányzatok csak később biztosíthatók, mert ez a jogszabály a rendeleti kormányzáshoz vezet.

A képviselő, aki szerdán sajtótájékoztatót is tartott a témában, az MTI-nek úgy fogalmazott: ha a javaslatot a fideszes képviselők megszavazzák, az lesz az utolsó szavazásuk, amelynek tétje van, mert Orbán Viktor ezután szabadon elköltheti majd az egészségügyre szánt pénzeket kisvasútra vagy a tanárok fizetését wellness-bunkerre. A magyarok még csak meg sem fogják tudni, hogy pontosan mire, ha a miniszterelnök stratégiai fontosságúnak nevezi az intézkedést – tette hozzá.

A Demokratikus Koalíció szerint "az elmúlt hat év lopásai eltörpülnek Orbán legújabb tervéhez, a rendeleti kormányzáshoz képest" – jelentette ki. A DK nevében Oláh Lajos felszólította a fideszes képviselőket, hogy ne szavazzák meg "Orbán teljhatalmát, ne tegyék a magyarok összes befizetett adóját, járulékát és illetékét Orbán Viktor zsebébe".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Slade
Sajnos ha ez a patkány teljhatalmat kap akkor polgárháború lesz. A fideSSnyikeknek is meg kell érteni, hogy ezt az elmebeteget nem ruházhatják fel korlátlan hatalommal. Már alig várta, ez az idióta, hogy történjen valami. Azonnal ráugrott a teljhatalomra. Mindenképpen meg kell akadályozni. Bármi áron. Mocskos náci féreg.
Jozefina
Ép idelye lenne, hogy néhány fideszes el kezdjen önállóan gondolkodni!!! Meggyőződésem, hogy vannak közöttük jobb sorsra érdemes emberek is. Ezt a kdnp-ről nem tudnám elmondani!
Tehát végig kellene gondolniuk, hogy mi következhet abből, ha orbánnak teljhatalmat adnak??? Végsősoron orbán eldöntheti, hogy rájuk sem lesz szükség!!! Hiszen egy maga rendelkezik mindenek felett!!! Ezt azért meg kellene fontolni és bátran a NEM gombot nyomni. Valahol határt kellene szabni az önkénynek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok