Múlt hónapban végigsöpört az interneten Lakatos Norbi története: kiposztolt egy képet a Facebookjára arról, ahogy hálapénz helyett inkább rendesen kifesti a kistarcsai kórház nővértermét, amiért meggyógyították a kislányát. A gödöllői szobafestő azt írta, kiakadt azon, hogy milyen körülmények között kell dolgozniuk a nővéreknek, és a saját lehetőségei és tudása szerint akart segíteni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Minden tiszteletem az apukáé!
Ebben a nyakig korrupcióba, csalásba merült országban azért van, aki tiszta tud maradni!
Mobil123
Bizony a fiatalember hatalmas példa mindenkinek. (sajnos akiknek tenni kellene a dolgukat azok leszarják az egészet , pedig mélységesen szégyellhetnék magukat a festőt láttán !!)
Mobil123
@human: Pont most volt a híradóban, hogy a Rácz elvtárs kórházában egy császármetszéssel szült anyuka hasban törlőkendőt felejtettek. A nőt hazaengedték és otthon belázasodott, majd másnap visszament , ultrahang de semmit nem találtak. Majd a háziorvos egy vérvizsgálatot csinált és azonnal visszaküldte a nőt a kórházba . Így újra felnyitották és találták meg a rongyot. A Rácz elvtárs azt mondta sajnos megesik az ilyen. Csak pofán vágtam volna.
human
@Mobil123: Nem tudom, hogy ez tényleg csak így előfordulhat. műtét előtti leltár - műtét utáni leltár. Ami hiányzik az a betegben maradt. Bár lehet, hogy én egyszerűsítem le ennyire?
Toby
- Van ennek a betegnek légzése, keringése ?
- Betegnek ? Hisz boncolunk, főorvos úr...
Mobil123
@human: na igen ennek így kéne működni ahogy írod , csak nem biztos hogy van aszisztencia és nem csak két orvos van ott. (saját tapasztalat :-( )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.