Az OTP-hez eddig csak 88 csok-kérelem érkezett be, pedig ez a bank (saját becslése szerint) a hazai csok-igénylések felét fogadja be – írja a Világgazdaság. Érdeklődni viszont január óta harmincezren érdeklődtek már az OTP-nél az állami lakástámogatások miatt, negyedük a kétszer tízmilliós csok-kal kapcsolatban tett fel kérdéseket.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sziren
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Nem meglepi. gazdag családok, gazdagabbá tételére igen jó megoldás. mint az egykulcsos adó, illetve a rezsicsökkentés.
Mézike
Nem meglepi. gazdag családok, gazdagabbá tételére igen jó megoldás. mint az egykulcsos adó, illetve a rezsicsökkentés.
sziren
A név kötelez, a csókosok azok jól jártak. Ha most eladják az ingatlant amit 1-2 éve vettek kaszálnak. Egy év alatt a lakás árak erre a mondvacsinált infora - márt igénybe venni csak kevesen tudják - az egekbe szöktek. Ki tud meglévő lakás eladása nélkül egy újabb ingatlant venni hogy igénybe vegye?
Nil
nincs ebben semmi meglepő- a törvény a fideszesekre van kitalálva
F_Viktor
@Mézike: + az építkezések kivitelezőinek kedvez, akik Orbán oligarchái.
Mézike
@F_Viktor: Hááát igen. Mifelénk is fideszközeliek nyernek mindenféle pályázatot. Már nem is titkolóznak. Minek? Nincs aki elszámoltasson. Ha pedig akkor legfeljebb alkotmányt módosítanak.
kkalman
Ezek akármit találnak ki, csomagolják be, hogy az jó lesz a népnek, mindig kiderül, hogy csak nekik jó, mindenki más le van ß@rva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.