Meglepve értesültünk arról egy múlt heti, szűkszavú MNB-közleményből, hogy a Magyar Nemzeti Banknak van "Korrupcióellenes és integritás munkacsoportja" (sőt, már tavaly is volt, mert a 2015-ös tevékenységét tárgyalták), és "Korrupcióellenes és integritásvédelmi stratégiája", ugyanis ezekről tárgyalt az MNB felügyelőbizottsága, amit a volt fideszes képviselő, Papcsák Ferenc elnököl, és egyetlen ellenzéki tagja van, aki jobbikos. Ezekről korábban nem tudhatott a nyilvánosság, pedig ahol megkérdőjelezhető módon költenek el és akarnak a közvagyon köréből kivonni 260 milliárd forintot, ahol olyan drágán vesznek luxusprémium irodaházat, hogy az offshore fejlesztő cég három milliárd forint osztalékot vesz ki, vagy ahol ami a csövön kifér elven adják a pénzt vaktában a legfurább civil szervezeteknek, ott valóban felmerülhet ilyesmi. Megkérdeztem hát a jegybankot, mit lehet tudni erről a stratégiáról, és ha lehet, megküldenék-e nekem.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ami lemaradt a végéről:
"A válasz:
tíz évig nem kaphatok választ,"
RonaGyuri
annyira titkos, hogy ők is csak mesélnek róla!
zöldszem
Nincs min csodálkozni. Ez nem új! Ez kérem Orbán-land! A NAV vezetője Vida Ildikó, kivizsgálja a NAV vezetőjét Vida Ildikót. 24 órával később megállapítja semmi renddelességet nem talált! Röhej!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.