Ötvenezer forintra büntették a mozgáskorlátozott férfit. Az ok: rokkantak számára kijelölt helyen parkolt, csak nem volt látható helyen az erre jogosító igazolványa. Méltányosságot nem enged a jogszabály.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A magam és mozgáskorlátozott társaim nevében köszönöm ezt az embertelen bánásmódot!
nyanya001
Méltányosságot nem enged a jogszabály...
nem elég, hogy rokkant, fizessen még akkor is, ha nem emberséges a jogszabály ! Én így nagyon utállak Magyarország !
szaboria1
Kénytelen vagyok ezt az esetet leírni ami a Kék Golyó Klinika környékén történik órákig kell várakozni hiába adnak időpontot a klinikán. Aki pl. rokkant kocsival parkolt úgynevezett családi autóval azt parkoló őr jogtalannak minősítette az ingyen pakolást. Így kitette a kis csomagját. A feleség kiment a gyerekkel aki már elfáradt és beakart ülni a kocsiba. Ekkor meg látta a csomagot. Ép ott járt a parkolóőr és kérdőre vonta miért tette ki a csomagot a kocsira a kocsi nagysága miatt nem akarta elhinni, hogy jogos a rokkant kártya. Az őr közölte Ő már nem vonhatja vissza már csak a központban intézhetik el a vissza vonást ha egyáltalán meg is teszik neki. Én tanácsoltam nekik kérjenek igazolást a klinákától, hogy már órákat várakoztak a vizsgálatra.
A felháborító az is hogy csak 1 óráig engedélyezik a parkolást a klinika köröl. A fiamnak is ötször kellett kimenni nehogy meg büntessék.
magyarbakancs
@szaboria1: A pénz beszedése a lényeg.
Emberség talonban van.
Egyet nem értek közterületen mért kell parkolásért fizetni?
Milyen szolgáltatást nyújtanak a parkoltatást végző cégek ,Őrzik a gépkocsit?
Javítják az utca aszfaltját?
szaboria1
@magyarbakancs: Vajon akkor mire is fizetik a gépkocsi adót az emberek? Ugyanis a megemelt benzin árába még anno beépítették az út karbantartásra szánt összeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.