Családbarát Magyarországot építünk, ezért fontos, hogy minden területen családbarát intézkedéseket hozzunk – állította Rétvári Bence a KDNP család- és életvédelmi munkabizottságának szombati konferenciáján.

Rétvári szerint ők családbarát országot építenek

 A 2010-től e téren megtett kormányzati intézkedéseket sorolva a politikus arról beszélt, hogy még nem állt meg a népesség 34 éve elkezdődött fogyása, de "kezd fordulni a trend", és az 1998 és 2002 közötti időszak példája azt mutatja, megfelelő családpolitikai intézkedésekkel meg lehet állítani a lélekszámcsökkenést.

Az államtitkár kiemelte: Magyarország a legfejlettebb államokat tömörítő OECD átlagának másfélszeresét, GDP-je mintegy négy és fél százalékát fordítja családpolitikai célokra.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Már csak azt kéne definiálni, bevallani, ki tartozik a "családhoz"!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Bencuskám! Apád nem mondta, hogy ne igyál ha munkába mész.
Piszkos rohadék csuhás barom.
eszegfu
Biztos, hogy itt a Kárpát-medencében lévő M.o-ról beszélsz...vagy a Bahamákon épititek a "családbarát" országot?! Ugye 1-2 napja Julika nénit "lakapták a 10 körméről", amiért virágot árult, hogy gondoskodjon ezzel is a családjáról (a férje lebénult, a lánya gyengénlátó)... ez annyira, de annyira tükrözi a kormány politikáját, hogy talán még óriás plakátot is lehetne csinálni valami kis f@sza szlogennel...
Bercifiu
Bence! Ezt a baromságot a szüleid beveszik? Még nem mondták, hogy FIAM keress magadnak egy tisztességes állást, ne hozzál ránk szégyent.
Toby
Jól beszél a debil, mert az orbánc-családnak, a tró-gán-családnak, a lézer-piszkos családnak építenek !
Kamcsatka
Most az egyszer igazat állított a Bence. A fidesz- kdnp az ország kifosztására, baráti alapon szerveződött nagy maffiacsalád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.