Meg különben is. Ha miniszterként lehet egyházi figura, akkor igazán nem a Sándor-palotán múlik. Amellett számos előnyös tulajdonsága van. Cinikus és szervilis egyszerre. Valószínűleg képes lenne kenetteljes cinizmussal megmagyarázni, hogy miért térdel Orbán Viktor előtt, miközben az országot szívatja. Azért persze még sokan gondolhatják úgy, hogy a megfelelő ember lenne Balog Zoltán a Sándor-palotában. Mi tagadás, magam is úgy gondolom, hogy jó lenne oda. Portásnak. Esetleg.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megint egy szuper iras... Kar, hogy olyan szemelyekrol szol, akikrol inkabb a bunozesi rovatban olvasnank szivesen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Egyáltalán erre mit lehet mondani? A fidess már több választás óta kivétel nélkül kihasználja az egyházak erejét, főleg az idősebbek körében, mivel jobbára ők járnak templomba. Olyan öreg mámik és bácsik lettek fidesses fanok, akik a szocializmus vívmányait maximálisan kihasználták, és amikor ,,sikké" vált a vasárnapi templomozás, ott olvadoznak a padsorokban és hallgatták az épp hatalmon lévő pl. ,,gyurcsányisták - a patás ördögök" kiátkozását. Elfelejtették, hogy családjukban, rokonságukban a szocializmust kiszolgálói segítségével jutottak ugyanúgy vagyonhoz, mint a jelenlegi kormány ,,hódolói". Nem a világ változott, csak a kirablóik és kihasználóik váltottak valamivel fakóbb színt.
GeoCravker
@Toby: Egyházának szégyenei közt azért versenyben van szerintem ifj. Hegedűs Horthysta Lórival
GeoCravker
@karma1: Göncz óta bukóívben van a K.E.,-i hivatal.
Toby
@GeoCravker: Igazad van, bár mostanában visszavett a "a közszereplésből" a nyilas csuhás.
Toby
Nehogy kiderüljön balogról, hogy anno az egyik bv-intézet börtönkápolnájában szerezte végzettségét !
karma1
@Toby: Nem ott szerezte, OTT GYAKOROLTA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.